Το παστίτσιο… αλλιώς!

Μαγειρευουμε

4moms team , 08-10-2015

Φτιάξτε το αγαπημένο, παραδοσιακό φαγητό όλων στο τηγάνι στο πι και φι!

Υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 200 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκελ. σκόρδο
  • 1 πιπεριά
  • 1 καρότο
  • 2 φλυτζάνια κοφτό μακαρονάκι
  • 1 κουτ. σούπας πελτές
  • 1 κουτ. μουστάρδα
  • 1 lt νερό ή ζωμό λαχανικών
  • 1 μεγάλο φλυτζάνι πλήρες γάλα με 2 κουτ. γλ. κορν φλάουερ
  • 150 γρ. κεφαλοτύρι
  • μοσχοκάρυδο, αλατοπίπερο

Εκτέλεση:

Σε ένα τηγάνι σοτάρετε τον κιμά μέχρι να αλλάξει χρώμα για 3-4′. Προσθέτετε το κρεμμύδι, το καρότο και το σκόρδο. Συνεχίζετε με τον πελτέ και τα μυρωδικά. Προσθέτετε το νερό και μόλις πάρει βράση, βάζετε τα ζυμαρικά. Βράζουμε για 10′. Διαλύετε το κορν φλάουερ στο γάλα και το ρίχνετε στο τηγάνι για να δημιουργηθεί μια κρεμώδης υφή. Σβήνετε το μάτι και αλατοπιπερώνετε. Τρίβετε λίγο μοσχοκάρυδο και το τυρί. Σερβίρετε το φαγητό καλύτερα ζεστό.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES