Απαλά χείλη με ή χωρίς κραγιόν

Ομορφιά

4moms team , 05-10-2015

Συνήθως στην αλλαγή του καιρού η επιδερμίδα απαιτεί μία αλλαγή στον τρόπο περιποίησης. Το σημείο όμως του προσώπου που θα σας δώσει πρώτο εμφανή σημάδια είναι τα χείλη. Το δέρμα στην περιοχή είναι πολύ λεπτό και είναι φυσικό επόμενο να είναι και ιδιαίτερα ευαίσθητο. Η ζέστη τα αφυδατώνει ενώ το κρύο τα ξεραίνει. Γι’ αυτό πρέπει να φροντίζεται πάντα να τους προσφέρετε την ενυδάτωση που χρειάζονται με ένα lip balm. Προσοχή όμως, μην το παρακάνετε στη συχνότητα και την ποσότητα γιατί το αποτέλεσμα θα είναι το αντίθετο από το επιθυμητό.

Επιπλέον, για να φαίνονται απαλά τα χείλη σας όταν τα βάφετε και για να μην δημιουργούνται “σπασίματα” στα χείλη καλό είναι να περάσετε μία στρώση lip balm πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ. Θυμηθείτε! Όση περισσότερη ώρα πριν το βάλετε τόσο το καλύτερο.

Τα σωστά ενυδατωμένα χείλη είναι πάντα έτοιμα να δεχθούν το αγαπημένο σας lipstick και να το κάνουν να δείχνει άψογο. Βοηθούν όχι μόνο στην καλύτερη εφαρμογή αλλά και στο να διαρκέσει περισσότερο. Ακολουθώντας τα παρακάτω tips τα χείλη σας θα δείχνουν τέλεια ακόμα και με το πιο “δύσκολο” χρώμα στο κραγιόν.

  • Απλώστε foundation ή concealer και στα χείλη σας.
  • Ταμπονάρετε τα χείλη σας με πούδρα.
  • Περάστε μία στρώση από το lipstick. (Το ειδικό πινέλο βοηθάει πολύ στην καλύτερη εφαρμογή).
  • Ταμπονάρετε με ένα χαρτομάντιλο τα χείλη σας για να φύγει η υγρασία και η περιττή ποσότητα.
  • Μετά από λίγο μπορείτε να προσθέσετε λίγη ποσότητα κραγιόν ακόμα για πιο έντονο αποτέλεσμα.
4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES