Η αληθινή Barbie, η Lammily, ήρθε στην Ελλάδα

Ψωνιζουμε

4moms team , 05-10-2015

Απο την πρώτη στιγμή μας είχε κάνει εντύπωση η νέα κούκλα αντίπαλο δέος της Barbie, που έχει κυτταρίτιδα, ραγάδες και ακμή!

Το αποτέλεσμα της έρευνάς του έγινε viral στην Αμερική, προσέλκυσε το ενδιαφέρον όλων των media και του ζητήθηκε από το κοινό να κατασκευάσει αυτή την κούκλα, την αληθινή Barbie.

Ο Nickolay Lamm μη έχοντας τα χρήματα να χρηματοδοτήσει το project, προέβη σε crowdfunding campaign με ένα video που πλησίασε τα 2 εκατομμύρια views

[lyte id=”128&v=OfQu8pq0kok” /]

όπου ζήτησε από το κοινό να χρηματοδοτήσουν την πρώτη παραγωγή της Lammily.

Σε 24 μόνο ώρες μαζεύτηκαν 100.000 δολλάρια, ενώ συνολικά ξεπεράστηκε το 0.5 εκατομμύριο δολάρια σε εισφορές καταναλωτών. Έτσι δημιουργήθηκε η πρώτη Lammily Doll.

Αυτή που μόλις ήρθε στην Ελλάδα, σε πρώτη συλλεκτική έκδοση και είναι διαθέσιμη από το επίσημο site της Lammily www.lammily.gr

Η Lammily έχει το σώμα της μέσης γυναίκας 19 ετών, έχει αρθρωτούς βραχιόνες, παλάμες, ποδια και πέλματα. Αντιπροσωπεύει έναν υγιή τρόπο ζωής, ειναι γυμνασμένη και δυνατή, έχει στυλ και φοράει ελάχιστο μακιγιάζ.

Το όραμα του Nickolay Lamm είναι να αποδείξει ότι το κανονικό και το αληθινό είναι πραγματικά όμορφο, ώστε τα νέα κορίτσια μεγαλώνοντας συμφιλιωμένα με την εμφάνισή τους, να γίνουν γυναίκες δυνατές με πραγματική αυτοπεποίθηση που θα είναι περήφανες για το σώμα τους.

Η πρώτη συλλεκτική έκδοση της Lammily διατίθεται σε όμορφο χάρτινο φιλοτεχνημένο κουτί.
Βρείτε τη Lammily στο www.lammily.gr, όπου θα βρείτε και τη συλλογή με αυτοκόλλητες ατέλειες της Lammily, όπως σπυράκια, γυαλιά, κλπ και ρούχα.

 

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES