5+1 πράγματα που είναι σχεδόν αδύνατο να κάνετε αν είστε μαμά

Γυναικα

4moms team , 02-10-2015

Όταν γίνεσαι μητέρα όλος ο κόσμος γύρω σου αλλάζει. Τα περισσότερα είναι προς το καλύτερο αφού τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα παιδικό χαμόγελο και μία γλυκιά αγκαλιά.  Υπάρχουν όμως πράγματα που μάλλον κάνατε συχνά στην καθημερινότητά σας αλλά ως μαμά τα έχετε ξεχάσει. Φυσικά τα περισσότερα είναι αδύνατο να τα ζείτε και να τα κάνετε με την ίδια συχνότητα που γίνονταν πριν το παιδί. Ποια είναι;

Hangover: Σαν μαμά δε μπορείτε να πιείτε ένα ποτηράκι παραπάνω για ευνόητους λόγους.

Γεύμα σε καλό εστιατόριο: Με ένα μωρό είναι πολύ δύσκολο να πάτε να φάτε σε gourmet restaurants. Αρχικά δεν θα είναι εύκολο να βρείτε από το μενού κάτι που να τρώει το παιδί σας και φυσικά το τραπέζι θα πρέπει να μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο στο τέλος, πράγμα που ούτε εσείς ούτε, οι άνθρωποι από το εστιατόριο το θέλουν.

Ύπνος: Θυμάστε πόσο αναζωογονητική ήταν μία μεσημεριανή σιέστα ή τα 30’ παραπάνω το πρωί της Κυριακής. Με ένα μωρό παιδί, όση βοήθεια κι αν έχετε δεν μπορείτε να τα καταφέρετε. Είτε εκείνο θα σας αναζητά, είτε εσείς δεν θα μπορείτε να χαλαρώσετε με τίποτα για να το απολαύσετε. Οπότε καλύτερα να ξυπνήσετε.

Αδιαθεσία: Ποια μαμά έχει το δικαίωμα για day off λόγω μίας γρίπης ή ενός απλού κρυολογήματος;

Δουλειά από το σπίτι: Μπορεί να ακούγεται βολικό, αλλά όσες το δοκιμάσουν θα καταλάβουν ότι είναι αδύνατο να συγκεντρωθούν για πάνω από 10’.

Μανικιούρ-πεντικιούρ: Καταλαβαίνουμε όλες το λόγο. Ευτυχώς που έχουν βρεθεί τεχνικές που κάνουν το βερνίκι σχεδόν μόνιμο!

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES