ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ:Κερδίστε τα πιο μοδάτα σακίδια της αγοράς!

Εδω Κερδιζεις

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Θέλοντας να προσφέρουμε πάντα τα καλύτερα δώρα για τις αναγνώστριες μας,εξασφαλίσαμε τα σακίδια Madpax απο την εταιρεία mamanoula!! Σακίδια υπάρχουν πολλά,αλλά αυτά τα σχέδια πραγματικά είναι ιδαίτερα,καλόγουστα και πρακτικά!Εμείς έχουμε ήδη 4madpax  σε διαφορετικά μεγέθη και σχέδια, τα παιδιά δεν τα αλλάζουν με τίποτα!

Δείτε περισσότερα για το mamanoula.gr και είμαι σίγουρη ότι θα ξετρελλαθείτε απο τις καταπληκτικές ιδέες τους και το ιδιαίτερο γούστο τους σε παιχνίδια,αξεσουάρ,τσάντες κλπ.

Το mamannoula.gr είναι ένα e-shop από μανούλες για μανούλες που έχει ως στόχο να εξυπηρετήσει και να βοηθήσει τις νέες μαμάδες στο καινούριο τους ρόλο αλλά και να εξοπλίσει τις πιο έμπειρες.

Τα προϊόντα μας ποικίλουν.

Λατρεύουμε τα μοντέρνα παιχνίδια και αξεσουάρ γιατί μετατρέπουν την καθημερινότητα των μικρών μας σε μια ευχάριστη περιπέτεια.

Αγαπάμε τα πολύχρωμα ρούχα τα οποία γεμίζουν με ενέργεια και αυτοπεποίθηση όποιο παιδάκι τα φορέσει.

Δίνουμε μεγάλο βάρος στις τσάντες όλων των ειδών: παιδικού σταθμού/ νηπιαγωγείου έως και λυκείου γιατί πιστεύουμε τόσο στην εργονομία ενός προϊόντος όσο και στη χαρά που μπορεί να πάρει ένα παιδί κρατώντας μία τσάντα με την οποία εκφράζει την προσωπικότητά του.

Μεγάλη σημασία για μας έχει το θέμα του φαγητού εν κινήσει. Τι πρέπει να έχει μαζί μία μαμά όταν βγαίνει με το μωρό της; Πως μπορεί να πακετάρει το κολατσιό του παιδιού της για το σχολείο η και το δικό της για τη δουλειά; Όλα μας τα προϊόντα είναι ασφαλή στη χρήση με απουσία βλαβερών υλικών .

Ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι ανακάλυψης μοναδικών θησαυρών για εσάς και τα παιδιά σας.

Ο κόσμος είναι δυναμικός έτσι και το σακίδιό σας δεν πρέπει να διαφέρει. Το σακίδιό σας θα πρέπει να ουρλιάζει: γρήγορο ,φρέσκο​​, μοντέρνο και… πού το βρήκες αυτό;;;; Τα MadPax είναι για εσάς!!

Αλλά τι είναι MadPax; (για εκείνους που αναρωτιούνται …)

Η MadPax αντιπροσωπεύει την εξέλιξη στο σακίδιο. Λανσάρει 3D σακίδια και αξεσουάρ που είναι δύο «κιλά» funk, ένα «κιλό» punk και μια «πρέζα» τόλμης. Δοκιμάστε τα λοιπόν!

Τα MadPax είναι για τα παιδιά όλων των ηλικιών, ναι, αυτό σημαίνει και για Σένα.

Ήρθε η ώρα να εκφραστείτε ελεύθερα.

Δημιουργούμε ένα θετικό, προοδευτικό σακίδιο και το μετατρέπουμε στο απόλυτο αξεσουάρ της επιλογής σου…

Μέγεθος, επιφάνειες και χρώματα που ο καθένας επιθυμεί.

Lime-Half-PackBlack-Half-pack

Όροι συμμετοχής:

1. Το «4moms.gr» (εφεξής «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.facebook.gr (4momsgr), στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του 4moms.gr, οι σύζυγοι τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

2. Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει μέλος της κοινωνικής δικτύωσης http://www.facebook.com/ 4momsgr μέσω της επιλογής “like” και να κάνει share (κοινοποίηση) στο  Facebook. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στην σελίδα 4momsgr στο Facebook και share το συγκεκριμένο Post. 

3. Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους, στο συγκεκριμένο προφίλ, στον ιστότοπο www.facebook.com, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του http://www.randomizer.org/ όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί. Το όνομα (από τα συγκεκριμένο προφίλ) που θα αντιστοιχεί στον αριθμό αυτό θα είναι ο νικητής του διαγωνισμού.

4. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 01/10/2015 έως 10/10/2015 στις 12.00 μ.μ. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.

5. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 10/10/2015, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα http://www.facebook.com/ 4momsgr.

6. Η κλήρωση θα αναδείξει 2 νικητές, οι οποίοι θα λάβουν δώρο απο ένα σακίδιο. Μετά την ανακοίνωση του ονόματος, οι νικητές πρέπει να επικοινωνήσουν με μήνυμα στο inbox αμέσως για να διεκδικήσουν το δώρο τους.  Οι τυχεροί δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.

7. Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.

8. Με την υποβολή των προσωπικών δεδομένων του, κάθε συμμετέχων συναινεί ρητώς, κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει, όπως τα προσωπικά δεδομένα του χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο το Διοργανωτή μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων αποκλειστικά και μόνο για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού και όσον αφορά στους νικητές και για την παράδοση των δώρων.

9. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και η μετάδοση δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή.

10. Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας.

11. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τον διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.

12. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Το σώμα λέει αυτό που δεν μπορούν να πουν οι λέξεις
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES

MORE EDITOR'S ARTICLES

3ο Τουρνουά We Love Basketball for Girls

3ο Τουρνουά We Love Basketball for Girls

Χάσε τα κιλά της εγκυμοσύνης όπως η Amal Clooney!

Χάσε τα κιλά της εγκυμοσύνης όπως η Amal Clooney!

Rio Ferdinand: H τραγική ιστορία του άσου των γηπέδων που έχασε τη γυναίκα του και μεγαλώνει μόνος τα 3 παιδιά του

Rio Ferdinand: H τραγική ιστορία του άσου των γηπέδων που έχασε τη γυναίκα του και μεγαλώνει μόνος τα 3 παιδιά του

Βίκυ Βολονάκη: Στην Αμερική πρώτα είσαι μαθητής –φοιτητής και μετά αθλητής

Βίκυ Βολονάκη: Στην Αμερική πρώτα είσαι μαθητής –φοιτητής και μετά αθλητής

Αγαπώ την αγορά μου..

Αγαπώ την αγορά μου..

Το κολύμπι ενεργοποιεί τον εγκέφαλό μας

Το κολύμπι ενεργοποιεί τον εγκέφαλό μας

Η αγκαλιά της μαμάς και η δύναμή της!

Η αγκαλιά της μαμάς και η δύναμή της!

Kids Yoga στο Revival Detox απο την Αριάδνη Οικονομίδη

Kids Yoga στο Revival Detox απο την Αριάδνη Οικονομίδη

Μια ευχάριστη ανάμνηση απο την Ευρωκλινική Παίδων

Μια ευχάριστη ανάμνηση απο την Ευρωκλινική Παίδων