3 εύκολοι τρόποι να ανανεώσετε την κουζίνα σας

Διακόσμηση

4moms team , 29-09-2015

Το φθινόπωρο και οι αλλαγές πάνε μαζί. Είναι η περίοδος που όλοι θέλουμε κάτι να αλλάξουμε για να αποτινάξουμε από πάνω μας τα απομεινάρια του καλοκαιριού που μας κάνουν να αρνούμαστε να προσαρμοστούμε στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Για πολλούς αυτές οι αλλαγές έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση, η οποία βοηθάει στην αλλαγή της διάθεσης και κάνει το χώρο μας πιο οικείο τώρα που οι παραλίες έχουν αρχίσει να ξεθωριάζουν σαν εικόνα της καθημερινότητας. Αυτή τη φορά θα εστιάσουμε σε μικρές αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε στην κουζίνα χωρίς να ξοδέψουμε χρήματα και με εύκολο τρόπο.

  1. Αλλάξτε 2-3 καρέκλες από το τραπέζι της κουζίνας. Δεν χρειάζεται να πάρετε καινούργιες. Μία βόλτα στην αποθήκη ίσως σας δώσει τη λύση. Πάρτε παλιές καρέκλες και βάψτε τις σε διαφορετικά χρώματα, ανάλογα πάντα με τη διάθεση και τις αποχρώσεις που ήδη έχει ο χώρος της κουζίνας.
  2. tableΑνανεώστε τα ποτήρια και τα σερβίτσια σας. Στην αγορά θα βρείτε πολλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα σε πολύ καλές τιμές. Και φυσικά χρησιμοποιήστε φαντασία και ξεχάστε τα κλασσικά σετ. Εναλλακτικά μπορείτε να ανασύρετε από τα ντουλάπια vintage σερβίτσια από τη μαμά ή τη γιαγιά. Αν ταιριάζουν με το ύφος της διακόσμησης μπορούν εκτός από πρακτική να έχουν και διακοσμητική θέση στην κουζίνα σας.
  3. utensilesΑλλάξτε την κουρτίνα, βάλτε μαξιλάρια στις καρέκλες και ανανεώστε τα τραπεζομάντηλα. Ο πιο εύκολος και άμεσος τρόπος να αλλάξτε το σκηνικό στην κουζίνα!

floral

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES