Καταγράφω ένα παλιό κτήριο, ανακαλύπτω την ιστορία του

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Το Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος συνεχίζει τον ανοιχτό διάλογο και την επικοινωνία με το κοινό, ξεκινώντας τη νέα περίοδο εκδηλώσεων του, με ακόμα πιο εμπλουτισμένο περιεχόμενο.

Προτείνει, μεταξύ άλλων, το παιδικό εργαστήριο γνωριμίας “Καταγράφω ένα παλιό κτήριο, ανακαλύπτω την ιστορία του” το οποίο ασχολείται με τη νεότερη αρχιτεκτονική κληρονομιά των πόλεων και των οικισμών και τη διαδικασία της καταγραφής ενός κτηρίου και των προφορικών μαρτυριών που σχετίζονται με αυτό. Το πρόγραμμα εφαρμόζεται στο πλαίσιο του προγράμματος “Καταγραφή και ανάδειξη κτηρίων του 19ου και 20ού αιώνα στην Αθήνα”

Το εργαστήριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της έκθεσης φωτογραφίας «Στην Αθήνα μπορείς να δεις τα πιο όμορφα κτήρια. Ένα πρόγραμμα καταγραφής κτηρίων της περιόδου 1830-1940».

Για παιδιά 6-14 ετών.
26 Σεπτεμβρίου 2015, Ώρα 11.30
Είσοδος ελεύθερη
Συμμετοχή με κράτηση θέσης στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ. Πληροφορίες-κρατήσεις: 210 8778396/8 ή με email στο visitorscenter@snfcc.org

Για τη μετάβασή σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε δωρεάν το shuttle bus που συνεδέει το Σταθμό Μετρό Συγγρού – Φιξ με το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ (αφετηρία επί της οδού Καλλιρρόης και άφιξη στην αρχή της Εσπλαναδας ). Θα πραγματοποιούνται δρομολόγια 30’ πριν και μετά από την εκδήλωση.

 

Αμαλία Κυπαρίσση

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Mητέρα 2 παιδιών, της Παυλίνας και του Αχιλλέα, θέλω να “αιχμαλωτίσω” με λέξεις και εικόνες τις στιγμές που περνάνε γρήγορα… Ταξιδιάρα, gourmet, λάτρης του καλού κρασιού, yogini, βιβλιοφάγος. Αγαπώ το θέατρο, το σινεμά, την ιστορία, τις ιστορίες και τις περιπλανήσεις. Μικρές ή μεγάλες ανακαλύψεις μου φτιάχνουν την ημέρα. Για μένα η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στις μικρές απολαύσεις, στις συγκινήσεις, στις στιγμές, στις μεγάλες χαρές αλλά και στις βαθιές απογοητεύσεις…