Καταγράφω ένα παλιό κτήριο, ανακαλύπτω την ιστορία του

Ωρα Για Θεατρο

Το Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος συνεχίζει τον ανοιχτό διάλογο και την επικοινωνία με το κοινό, ξεκινώντας τη νέα περίοδο εκδηλώσεων του, με ακόμα πιο εμπλουτισμένο περιεχόμενο.

Προτείνει, μεταξύ άλλων, το παιδικό εργαστήριο γνωριμίας “Καταγράφω ένα παλιό κτήριο, ανακαλύπτω την ιστορία του” το οποίο ασχολείται με τη νεότερη αρχιτεκτονική κληρονομιά των πόλεων και των οικισμών και τη διαδικασία της καταγραφής ενός κτηρίου και των προφορικών μαρτυριών που σχετίζονται με αυτό. Το πρόγραμμα εφαρμόζεται στο πλαίσιο του προγράμματος “Καταγραφή και ανάδειξη κτηρίων του 19ου και 20ού αιώνα στην Αθήνα”

Το εργαστήριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της έκθεσης φωτογραφίας «Στην Αθήνα μπορείς να δεις τα πιο όμορφα κτήρια. Ένα πρόγραμμα καταγραφής κτηρίων της περιόδου 1830-1940».

Για παιδιά 6-14 ετών.
26 Σεπτεμβρίου 2015, Ώρα 11.30
Είσοδος ελεύθερη
Συμμετοχή με κράτηση θέσης στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ. Πληροφορίες-κρατήσεις: 210 8778396/8 ή με email στο [email protected]

Για τη μετάβασή σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε δωρεάν το shuttle bus που συνεδέει το Σταθμό Μετρό Συγγρού – Φιξ με το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ (αφετηρία επί της οδού Καλλιρρόης και άφιξη στην αρχή της Εσπλαναδας ). Θα πραγματοποιούνται δρομολόγια 30’ πριν και μετά από την εκδήλωση.

 

Αμαλία Κυπαρίσση
Αμαλία Κυπαρίσση
Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES