Οι 4moms συμμετέχουν στον αγώνα ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού Greece Race for the Cure® 2015

Δράσεις

4moms team , 23-09-2015

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 στο Ζάππειο δίνεται ξανά η μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού και εμείς μαζί με τα παιδιά μας θα είμαστε εκεί.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού, και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) διοργανώνει με την έγκριση της Αμερικανικής Οργάνωσης Susan G. Komen® για 7η συνεχή χρονιά τον Αγώνα Susan G. Komen Greece Race for the Cure® 2015.

Στον 6ο Αγώνα Greece Race for the Cure® 2014 συμμετείχαν 18.000 άντρες, γυναίκες και παιδιά για να στηρίξουν το έργο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» και τα προγράμματα που παρέχονται δωρεάν στις γυναίκες που έχουν εμπειρία καρκίνου του μαστού αλλά και τον γενικό γυναικείο πληθυσμό σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη.

Στόχος του 7ου Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου είναι η ενημέρωση όλων των γυναικών για τις μεθόδους έγκαιρης διάγνωσης και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν ανάλογα με την ηλικία στην οποία βρίσκονται και σύμφωνα πάντα με τις διεθνείς ιατρικές οδηγίες.

Οι 4moms μαζί με τους μικρούς τους δρομείς το πρωί της Κυριακής θα βρίσκονται στο Ζάππειο και θα “συμμετρέξουν” για το Άλμα Ζωής.

Εκτός απο τη βόλτα τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να απασχοληθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα υπάρχει στον χώρο.

Το μόνο που χρειάζεται είναι η διάθεση για παιχνίδι!

Αν θέλεις να λάβεις και εσύ μέρος μπορείς να μάθεις τις γενικές πληροφορίες για τον αγώνα και τον τρόπο εγγραφών ηλεκτρονικά στο www.greecerace.gr ή σ’ ένα από τα σημεία εγγραφών μας που βρίσκονται σε όλη την Αττική.

 

Εγγραφή στον Αγώνα: 5€ / άτομο

Εγγραφή στον Αγώνα με chip χρονομέτρησης: 7€ / άτομο

Η εγγραφή περιλαμβάνει μπλουζάκι και καπέλο του Αγώνα

 

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES