Γιατί το My Playce είναι ένας ξεχωριστός χώρος παιχνιδιού!

Ωρα Για Θεατρο

Το να βρείς ένα καλό χώρο για να παίξει το παιδί σου αλλά…και να μάθει, ήταν ανέκαθεν, ένα δύσκολο κουίζ για πολλές μαμάδες…

Γιατί το λέω αυτό;

Όλα   είναι σχεδόν ίδια, προσφέρουν στα παιδιά παιχνίδι και διασκέδαση ενώ στις μαμάδες λίγη ώρα ηρεμίας και χαλάρωσης.Δε θα ήταν όμως ακόμα καλύτερα, εάν το παιχνίδι συνδυαζόταν με δημιουργία και εκπαίδευση;

Σ’ αυτές τις τρεις έννοιες βασίζεται η δημιουργία του My Playce, που προσφέρει μια εναλλακτική πρόταση για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών και των μαμάδων.

playce4

Το My Playce είναι ένας χώρος που απευθύνεται σε παιδιά από 16 μηνών έως 7 ετών και τους γονείς τους. Σε ένα περιβάλλον ασφαλές και χαρούμενο, τα παιδιά , μπορούν να παίξουν, να μάθουν, να δημιουργήσουν, να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν και να αναπτυχθούν νοητικά και συναισθηματικά.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του My Playce σχεδιάζει και εφαρμόζει ποικιλία προγραμμάτων, με στόχο την ανάδειξη των οπτικοκινητικών, των κοινωνικών και των καλλιτεχνικών δεξιοτήτων των παιδιών, καθώς και την ανάπτυξη της δημιουργικότητας, της αυτοεκτίμησης και της ανεξαρτησίας τους. Στόχος των προγραμμάτων είναι το παιδί να καλλιεργήσει όλες εκείνες τις δεξιότητες και να λάβει τα ερεθίσματα εκείνα που το βοηθούν να μάθει τη ζωή και να αγαπήσει τη γνώση.

Παράλληλα, το My Playce προσφέρει στους γονείς τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν ενεργά, μέσα από ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα, στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και τη δημιουργικότητα του παιδιού τους.

playce2

Τη Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου τα  My Playce υποδέχτηκαν το νέο μέλος της οικογένειας στην Παλλήνη.Ψυχή του My Playce Pallini είναι η συγγραφέας και μητέρα, Ίρμη Μητροπούλου.

Το πάθος της για το συγκεκριμένο εγχείρημα γεννήθηκε όταν ξεκίνησε να στέλνει τον δίχρονο γιό της στο My Playce Ψυχικού.

 

Χάρη στα διαδραστικά μαθήματα στα οποία απολάμβανε την πλήρη προσοχή των παιδαγωγών του, ο μικρός “άνθισε” και εξελίχθηκε σε κάθε επίπεδο.

Καθοδηγούμενη από τον ενθουσιασμό της η Ίρμη πέρασε στο επόμενο βήμα, αυτό της επέκτασης του ήδη πετυχημένου My Playce, στην ανατολική Αττική, και συγκεκριμένα στην Παλλήνη.

 

Το Πρόγραμμα του My Playce Pallini

Το My Playce Pallini θα προσφέρει από τις 28 Σεπτεμβρίου, πρωινά και απογευματινά προγράμματα στην ίδια δοκιμασμένη συνταγή του My Playce family, που έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη των μεγάλων κα την αγάπη των μικρών.

pallini

Όλα τα προγράμματα των κέντρων πραγματοποιούνται από έμπειρους, εκπαιδευμένους παιδαγωγούς και γυμναστές και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 16 μηνών έως 7 ετών.

Στο My Playce Pallini θα προσφέρονται τα ήδη αγαπημένα μαθήματα:

 •  Μικροί πρωταθλητές (γυμναστική)
 •  Μικροί σκούφοι (μαγειρική)
 •  Μικροί Πικάσο (ζωγραφική)
 •  Μικροί συνθέτες (μουσική)
 •  Playgroup αγγλικών
 •  Χορός
 •  Θεατρικό παιχνίδι
 •  Judo
 • Fairytale Time

 

Επιπλέον, στο My Playce Pallini, οι μικροί επισκέπτες θα έχουν στη διάθεσή τους:

 • Ένα παιδικό κομμωτήριο που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του, φροντίζοντας το στυλ των μικρών και τον πολύτιμο χρόνο των μεγάλων.
 • Ένα κατάστημα παιχνιδιών, όπου οι οικογένειες θα έχουν την ευκαιρία αγοράζοντας εκπαιδευτικά – δημιουργικά παιχνίδια να μεταφέρουν την χαρούμενη ατμόσφαιρα του My Playce στο σπίτι!

Και όλα αυτά μέσα σε ένα γεμάτο φως, κέφι και ερεθίσματα για γνώση και διασκέδαση ανοιχτό χώρο!

playce1

My Playce: Παιδικά party

Το My Playce διοργανώνει παιδικά party για εσάς στους χώρους του ή έρχεται με τους έμπειρους παιδαγωγούς και εμψυχωτές στο δικό σας χώρο.

Από την πρόσκληση μέχρι την τούρτα … τα έπιπλα, τα μπαλόνια, τη διακόσμηση, το φαγητό… μα πάνω από όλα τις ιδέες! Το πόσο θέλετε να ασχοληθείτε είναι στο χέρι σας – Μπορούμε να είμαστε δίπλα σας λίγο ή πολύ.

Tailor made εργαστήρια, βασισμένα στη θεματολογία του δικού σας party και στην ηλικία του παιδιού σας. Δημιουργικά εργαστήρια, ομαδικά παιχνίδια και διασκέδαση με πάντα δημιουργικό τρόπο. Και όλα αυτά πάντα με επίκεντρο το δικό σας παιδί και την αγάπη του My Playce προς αυτό!

Μαθήματα για μαμάδες…  στο My Playce Pallini.

Για τις μαμάδες που δεν αφιερώνουν αρκετό χρόνο στον εαυτό τους και που πάντα τρέχουν να πάνε τα παιδιά τους σε παιδικές δραστηριότητες περιμένοντάς τα να τελειώσουν, το My Playce Pallini βρήκε την τέλεια λύση.

Το My Playce αφιερώνει τις Παρασκευές στις μαμάδες με το πρόγραμμα mommy stays fit. Την ώρα που τα παιδιά συμμετέχουν σε μία από τις δραστηριότητες του My Playce Pallini, μπορούν να κάνουν στον εαυτό τους ένα δώρο άσκησης και ευεξίας.

Το πρόγραμμα για μαμάδες περιλαμβάνει:

17.30 «Mommy Yoga» για χαλάρωση και άσκηση

18.30 «Mommy and me yoga» για να μοιράζονται οι μαμάδες με τα παιδιά τους την εξαιρετικά ευεργετική για το σώμα και την ψυχή yoga

19.00 «Mommy stays fit», μια εναλλαγή και ποικιλία προγραμμάτων άσκησης όπως pilates, κυκλική προπόνηση, trx, ασκήσεις εδάφους για ενδυνάμωση, αερόβια προγράμματα καθώς και πρόγραμμα tummy and thighs για πιο καλλίγραμμα σώματα.

Με τα μαθήματα αυτά, οι μαμάδες μπορούν να ξεκινήσουν αναζωογονημένες το Σαββατοκύριακό τους κάνοντας ένα μικρό δώρο στον εαυτό τους.

logo_myplayce_pallini-new

Πληροφορίες

Βρείτε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων στο www.myplayce.gr

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας στα:

My Playce Pallini @ Μαραθώνος 130, Παλλήνη 15351

210 666 7540 / [email protected]

myplayce @ Psychico, Ανδριανείου 44, Ν. Ψυχικό, τηλ. 210-6727630

myplayce @ Erithraia, Εκάλης 37, Ν. Ερυθραία, τηλ. 210-8076110

myplayce @ Glyfada, Ελευθερίου Βενιζέλου 32, Γλυφάδα, τηλ. 210-9601365

myplayce @ Κolonaki, Δεινοκράτους 85, Κολωνάκι, τηλ. 211-2159454

 

 

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Το σώμα λέει αυτό που δεν μπορούν να πουν οι λέξεις
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES