Αυτά είναι τα χρώματα που θα είναι την επόμενη χρονιά στη μόδα!

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Η μόδα δεν υπάρχει μόνο για τα ρούχα αλλά και για την διακόσμηση του σπιτιού.Δείτε τις τάσεις και τα χρώματα για τη σεζόν που έρχεται και εμπνευστείτε!

Limpet Shell 

kl_xroma01

Αυτό το χρώμα είναι στην ουσία μπλε το οποίο έχει και λίγο πράσινο μέσα του. Λόγω των κλιματολογικών αλλαγών που ζούμε τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος θέλει όλο και περισσότερο να βλέπει γύρω του χρώματα που του θυμίζουν τη φύση και αυτό το χρώμα είναι ένα από αυτά.

Buttercup 

kl_xroma02

Αυτό το χρώμα έχει να κάνει με το φως του ήλιου και τη χαρά. Μεταδίδει το συναίσθημα της ελπίδας και δίνει ενέργεια σε όποιον το έχει στο σπίτι του.

Serenity 

kl_xroma04

Πρόκειται για ένα χρώμα που προσδίδει ηρεμία και γαλήνη.

Green Flash

kl_xroma03

Αυτό το χρώμα έχει λίγο κίτρινο στη βάση του ενώ είναι ιδανικό για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Βάζοντάς το στο σπίτι σου σου δίνει την έμπνευση να το συνδυάσεις με πολλά άλλα χρώματα.

Rose Quartz

kl_xroma05

Ένα όμορφο, απαλό ροζ είναι πάντα ταιριαστό σε ένα δωμάτιο και μπορεί να συνδυαστεί με πολλά άλλα χρώματα.

Iced Coffee

kl_xroma06

Το χρώμα του παγωμένου καφέ προσδίδει μια ζεστασιά και μπορεί να συνδυαστεί με πολλές άλλες αποχρώσεις. Ο μόνος κίνδυνος είναι πως ένα δωμάτιο βαμμένο σε αυτή την απόχρωση θα σε κάνει να αναζητάς συνεχώς μια κούπα καφέ ή και σοκολάτα. Πρόσεξέ το!

Εσύ ποιο από τα παραπάνω χρώματα θα επέλεγες αυτή τη στιγμή να βάλεις στο σπίτι σου;

http://www.kl2real.gr/

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”