Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου για την άπορη φοιτήτρια

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Πρίν απο λίγες μέρες ​η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας έκανε έκκληση για μια 18χρονη κοπέλα, η οποία μετά από πολλές προσπάθειες πέρασε στην σχολή της αρεσκείας της αλλά δεν είχε χρήματα ούτε για το εισιτήριο του ΚΤΕΛ.

Η ανακοίνωσε είχε ως εξής : “H Δ.Κ. μαθήτρια λυκείου της περιοχής μας είναι επιτυχούσα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Ιωαννίνων. Όσοι γνωρίζουν την ιστορία της, το δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε και τη βία που υπέστη, θεωρούμε ότι η είσοδός της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ήταν πραγματικά ένας ΑΘΛΟΣ. Τα οικονομικά δεδομένα της οικογένειας είναι τόσο ισχνά που δεν υπάρχουν πόροι ούτε καν για το εισιτήριο του ΚΤΕΛ για τα Ιωάννινα. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν…….τους ευχαριστούμε θερμά.”

Αμέσως, μόλις αναρτήθηκε η ανακοίνωση, πλήθος κόσμου ζήτησε να μάθει πληροφορίες για το πως μπορούν να στηρίξουν οικονομικά τη 18χρονη, πρωτοετή φοιτήτρια και να της προσφέρουν ότι χρειάζεται.

Σε 4 μόλις μέρες η Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων του Δικαστηρίου Αγρινίου εξέδωσε νέα ανακοίνωση αναφορικάμε την έκκληση για βοήθεια της επιτυχούσας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και ευχαρίστησε θερμά για την ανταπόκριση του κόσμου και γνωστοποίησε ότι η βοήθεια που της παρασχέθηκε έως τώρα είναι αρκετή για να ξεκινήσει την φοιτητική της ζωή.

 

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?