Η Teresa μοιράζεται την ιστορία του αδελφού της

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Η Theresa Downes είναι ένα νέο κορίτσι που μοιράστηκε την ιστορία του αδελφού της στο Facebook.

Το δεκαεξάχρονο αγόρι έπεσε σε κώμα μετά απο μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ και με την κίνηση της αυτή προσπάθεί να ενημερώσει και όλα τα παιδιά αυτής της ηλικίας. Είναι ζωτικής σημασίας να γνωρίζουν τα παιδιά μας τις επιπτώσεις της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Αξίζει να μοιραστούμε όλοι αυτή την ιστορία.

Ανέβασε την φωτογραφία του γράφοντας:

«Αυτός είναι ο μικρός μου αδελφός και είναι 16 ετών. Το Σάββατο το βράδυ ήπιε 6 μπύρες και 2 μικρά μπουκάλια βότκα. Ήπιε τόσο πολύ που έπεσε σε κώμα, έπαθε υποθερμία και παραλίγο να πεθάνει. Ευτυχώς επικράτησε η λογική απο τους φίλους του που φρόντισαν να καλέσουν ασθενοφόρο. Αν δεν το είχαν κάνει οι γιατροί μας είπαν ότι θα είχε πεθάνει. Παρακαλώ μοιραστείτε την ιστορία του και δείξτε την στον γιό σας, στην κόρη και τα ανίψια σας ή απλά εξιστορίστε τους το γεγονός, ώστε να μπορέσουν να καταλάβουν τι μπορεί να συμβεί απο το αλκοόλ. Πόσο εύκολο είναι να συμβεί και σε αυτούς κάτι παρόμοιο αν δεν προσέξουν και την μεγάλη σημασία του να καλέσουν ασθενοφόρο, αν κάποιος από τους φίλους τους χάσει τις αισθήσεις του μετά απο κατανάλωση αλκοόλ.»

 

Πηγή: www.facebook.com/theresa.downes

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?