5 χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα στις μελαχρινές

Μόδα

4moms team , 17-09-2015

Σίγουρα οι ξανθιές έχουν τα δικά τους χρώματα που αναδεικνύουν καλύτερα λόγω του συνδυασμού με το χρώμα των μαλλιών, ωστόσο υπάρχουν  αποχρώσεις αυτών που στις μελαχρινές ταιριάζουν απόλυτα. Εκτός από το passepartout μαύρο που ταιριάζει σε όλες τα παρακάτω 5 χρώματα δημιουργούν έναν ωραίο συνδυασμό με το σκούρο χρώμα των μαλλιών.

  1. Φούξια. Κάνει έντονη αντίθεση με το μελαχρινό των μαλλιών και φαίνεται ακόμα πιο λαμπερό.
  2. 4aba9e1b66a2325af21396df40cc6095Λευκό. Ποιος μπορεί να αρνηθεί την πιο αρμονική χρωματική αντίθεση; Λευκό και μαύρο για ένα αρμονικό αποτέλεσμα. main.original.585x0 (1)
  3. Navy blue. Κομψή και αριστοκρατική είναι η navy απόχρωση του μπλε όταν τη φορούν οι μελαχρινές κυρίες.
  4. main.original.585x0 (3)Παστέλ κίτρινο: Μία ήρεμη επιλογή για τις μελαχρινές κυρίες που αν και σε συνδυασμό με το ξανθό το αποτέλεσμα θα ήταν άτονο, άχρωμο και μουντό, για τις σκουρόχρωμες το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.
  5. main.original.585x0 Κόκκινο. Ένα χρώμα που μπορεί να φαίνεται υπέροχο σε μία ξανθιά κυρία, ωστόσο μία μελαχρινή μπορεί να το απογειώσει. Η τελική αίσθηση θα αναδίδει ένα “ζεστό” στιλιστικά αποτέλεσμα που σίγουρα θα ικανοποιεί ακόμα και την πιο απαιτητική αισθητική.

Extra tip: Μην ξεχνάτε ότι όλες μπορούμε να φορέσουμε σχεδόν όλα τα χρώματα αρκεί να βρούμε τη σωστή απόχρωση και το σωστό τόνο για το δικό μας χρώμα μαλλιών. Φυσικά και ο συνδυασμός παίζει αρκετό ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES