Εάν δεν αλλάξεις εσύ, ο κόσμος δεν θα αλλάξει

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Πόσες φορές δεν είπες την φράση “Κοίτα τι φοράει αυτή η κοπέλα, ή κοίτα τι παπούτσια είναι αυτά”. Πολλές φορές νομίζω. Ας είμαστε ειλικρινείς και εγώ την έχω πει πολλές φορές και έχω πιάσει τον εαυτό μου να χαζεύω τι φοράει ο ένας και ο άλλος ή τι τρώει ο διπλανός μου.

Αποφάσισα όμως να το σταματήσω, όσο μπορώ και όσο αντέχω. Καθώς μειώνοντας τον διπλανό σου, δεν γίνεσαι καλύτερος ο ίδιος. Λέγοντας άσχημο τον άλλο, δεν ομορφαίνεις.
Πρέπει να εστιάσεις στον εαυτό σου και ότι δεν σου αρέσει τότε να το αλλάξεις. Μόνο τότε αλλάζοντας εσύ ίσως και ίσως να αρχίσει να αλλάζει και ο κόσμος γύρω μας.

Εάν δεν αλλάξουμε νοοτροπία οι ίδοι πως περιμένουμε να αλλάξουν και τα δεδομένα γύρω μας;Να λες την γνώμη σου αλλά να μην την επιβάλλεις, να μην κολλας ταμπέλες στους άλλους, ο κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του. Αυτό έχω συνηδειτοποιήσει και προσπαθώ να ασκώ κριτική μόνο στον εαυτό μου, που για να βελτιωθεί θέλει πολύ δουλειά και προσπάθεια…

Εάν αλλάξεις εσύ , τότε θα αλλάξει και ο κόσμος γύρω σου.

Ελευθερία Παπαδάκη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Μαμά , εργαζόμενη και σύζυγος. Όλα αυτά πριν κλείσω καν τα 26 μου χρόνια. Λατρεύω το σινεμά , το διάβασμα, τα ανίψια μου αλλά πάνω από όλα το μικρό μου γιο τον Ερμή. Η πιο ωραία ώρα είναι όταν γράφω ή διαβάζω μετά από μια απαιτητική μέρα. Τα ταξίδια είναι τα αγαπημένα μου όπως και μία καλή παράσταση.

H Ελευθερία σχεδιάζει τη δική της σειρά ρούχων και κοσμημάτων, Glambition Jewels. Μπορείς να τα βρείς:
http://glambition.thecraftsmarket.com/
https://www.facebook.com/GlambitionJewels