Γονείς βρήκαν το παιδί τους: τους είχε παραδωθεί λάθος μωρό

Γενικώς & Αορίστως

4moms team , 11-09-2015

Γονείς από το Ντάλας του Τέξας επανενώθηκαν με το βιολογικό παιδί τους στο Ελ Σαλβαδόρ, τρεις μήνες μετά την γέννησή του.

Η μητέρα, Mercedes Casanellas, η οποία κατάγεται από την χώρα της Κεντρικής Αμερικής, είχε επισκεφτεί την πατρίδα της για να γεννήσει, χωρίς να φανταστεί τι θα ακολουθούσε. Η ίδια είχε φέρει στην ζωή βρέφος που είχε τα χαρακτηριστικά της και το λευκό δέρμα του πατέρα του. Την επόμενη ημέρα όμως το προσωπικό της παρέδωσε ένα μωρό που δεν έμοιαζε ούτε σε εκείνη, ούτε στο στον σύζυγό της.

Το ζευγάρι αμέσως υποψιάστηκε πως το συγκεκριμένο μωρό δεν ήταν το βιολογικό τους παιδί. Μετά από διεξαγωγή τεστ DNA, διαπιστώθηκε πως πράγματι ο μικρός Jacob, όπως τον είχαν ονομάσει, δεν ήταν δικό τους. Οι ίδιοι τότε ζήτησαν από τις αρχές να διερευνήσουν άμεσα την υπόθεση, εκτιμώντας πως ο γιατρός είχε παραδώσει το παιδί τους σε κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών.

Ο γιατρός, Alejandro Guidos, συνελήφθη και οδηγήθηκε στα δικαστήρια για να απολογηθεί. Λίγες ώρες μετά, η υπόθεση πήρε διαφορετική τροπή, όταν μια άλλη οικογένεια έκανε τεστ DNA στο παιδί της, διαπιστώνοντας πως όχι μόνο δεν είναι δικό της, αλλά ανήκε στο ζευγάρι των Αμερικανών.

Τα δύο ζευγάρια τότε συναντήθηκαν σε κεντρικό σημείο του Ελ Σαλβαδόρ, όπου αντάλλαξαν τα δύο βρέφη. Παρόλο που η υπόθεση δεν έχει διερευνηθεί πλήρως, οι αρχές εκτιμούν πως ο γιατρός είναι αθώος και πως η όλη υπόθεση προέκυψε από το λάθος κάποιου εργαζόμενου στην κλινική.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως φαινόμενα διαφθοράς και παράνομων αγοραπωλήσεων στο Ελ Σαλβαδόρ. Η χώρα μάλιστα είναι γνωστή για τις συμμορίες Mara, που εμπορεύονται ναρκωτικά, όπλα και σε πολλές περιπτώσεις ανθρώπους.

huffington post

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES