Θα δίνατε στο μωρό σας όνομα πρωταγωνιστή της σειράς Game of Thrones?

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Σύμφωνα με στοιχεία της Βρετανικής Στατιστικής Υπηρεσίας, μέσα στην περασμένη χρονιά 18 μωρά βαφτίστηκαν «Θίον», 14 βαφτίστηκαν «Μπραν» και τέσσερα «Σάντορ»

Το Game of Thrones, η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά που έχει αποκτήσει εκατομμύρια φαν ανά την υφήλιο, ενέπνευσε την περασμένη χρονιά πολλούς γονείς στη Βρετανία να δώσουν στα παιδιά τους το όνομα κάποιου από τους συναρπαστικούς χαρακτήρες της.

Δεκάδες μωρά στη Βρετανία και την Ουαλία βαφτίστηκαν με κάποιο από τα ιδιαίτερα σπάνια ονόματα του φανταστικού κόσμου που δημιούργησε ο συγγραφέας Τζορτζ Μάρτιν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία της Βρετανικής Στατιστικής Υπηρεσίας, μέσα στην περασμένη χρονιά 18 μωρά βαφτίστηκαν «Θίον», 14 βαφτίστηκαν «Μπραν» και τέσσερα «Σάντορ».

Όσον αφορά στα κοριτσάκια, 53 μωρά βαφτίστηκαν «Καλίσι», εννέα «Ντενέρις», έξι «Σάνσα» και τέσσερα «Μπριέν».

«Όπως και στην τηλεοπτική σειρά, οι οίκοι των Σταρκ, των Λάνιστερ και των Γκρέιτζοϊ ανταγωνίζονται σε δημοτικότητα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα ονόματα των αρσενικών μωρών», σημειώνει ένας εκπρόσωπος της Στατιστικής Υπηρεσίας.

Η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά, γνωστή για τις σκηνές βίας και σεξ που περιέχει, μπορεί να μην φαίνεται ως η ιδανική πηγή έμπνευσης για ονόματα μωρών. Ωστόσο ο αριθμός των βρεφών που αποκτούν ένα από αυτά τα παράξενα ονόματα αυξάνεται χρόνο με το χρόνο, ενώ φέτος έσπασε κάθε ρεκόρ από την πρεμιέρα της σειράς το 2011.

Via

Image Credits: www.behance.net

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?