Γιατί να πίνουμε γάλα αμυγδάλου..

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Το γάλα αμυγδάλου είναι ένα ρόφημα ιδανικό για όσους δεν πίνουν το γάλα ζωικής προέλευσης. Είναι ήπιο για το στομάχι, χονεύεται εύκολα και περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες.

Έχει ελαφρώς γλυκιά γεύση, ωστόσο δεν περιέχει ζάχαρη, και απαλή υφή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για το αγελαδινό γάλα σε συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

Δεν περιέχει λακτόζη, χοληστερόλη, γλουτένη, και ζάχαρη. Είναι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, πρωτεΐνες και ακόρεστα λιπαρά οξέα.

Όλα τα παραπάνω το καθιστούν μία εναλλακτική αλλά αρκετά θρεπτική επιλογή.

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”