Γιατί να πίνουμε γάλα αμυγδάλου..

Διατροφή

Το γάλα αμυγδάλου είναι ένα ρόφημα ιδανικό για όσους δεν πίνουν το γάλα ζωικής προέλευσης. Είναι ήπιο για το στομάχι, χονεύεται εύκολα και περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες.

Έχει ελαφρώς γλυκιά γεύση, ωστόσο δεν περιέχει ζάχαρη, και απαλή υφή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για το αγελαδινό γάλα σε συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

Δεν περιέχει λακτόζη, χοληστερόλη, γλουτένη, και ζάχαρη. Είναι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, πρωτεΐνες και ακόρεστα λιπαρά οξέα.

Όλα τα παραπάνω το καθιστούν μία εναλλακτική αλλά αρκετά θρεπτική επιλογή.

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Το σώμα λέει αυτό που δεν μπορούν να πουν οι λέξεις
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES