Το ριγέ φόρεμα

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Μπορεί το καλοκαίρι να τελείωσε , ωστόσο το φθινόπωρο αποτελεί μία μεταβατική εποχή που δεν ξέρεις πραγματικά τι να φορέσεις. Το πρωί σίγουρα έχει ακόμη ζέστη ενώ το βραδάκι η θερμοκρασία πέφτει..

Μία αγαπημένη μου επιλογή η οποία μπορεί να συνδυαστεί από το πρωί ως το βραδυ με ό,τι εσύ θέλεις είναι το ριγέ φόρεμα. Μάξι ή κοντό φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας, δημιουργώντας το κατάλληλο outfit.

To πρωί μπορεί να το συνδυάσεις με ενα ζευγάρι σανδάλια και διακριτικά αξεσουάρ ενώ το βραδάκι με τις αγαπημένες σου πλατφόρμες και ένα τζην μπουφάν,

Για να αποφευχθεί κάθε υπερβολή μη συνδύασεις ποτέ ριγέ με άλλο ριγέ καθώς το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό. Προτίμησε μία μονόχρωμη ζακέτα ή ένα πιο ήσυχο τζην μπουφάν όπως και διακριτικά αξεσουάρ.

Ελευθερία Παπαδάκη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Μαμά , εργαζόμενη και σύζυγος. Όλα αυτά πριν κλείσω καν τα 26 μου χρόνια. Λατρεύω το σινεμά , το διάβασμα, τα ανίψια μου αλλά πάνω από όλα το μικρό μου γιο τον Ερμή. Η πιο ωραία ώρα είναι όταν γράφω ή διαβάζω μετά από μια απαιτητική μέρα. Τα ταξίδια είναι τα αγαπημένα μου όπως και μία καλή παράσταση.

H Ελευθερία σχεδιάζει τη δική της σειρά ρούχων και κοσμημάτων, Glambition Jewels. Μπορείς να τα βρείς:
http://glambition.thecraftsmarket.com/
https://www.facebook.com/GlambitionJewels