Μία ακόμα αποκαλυπτική φωτογράφιση της Cara Delevingne

Διασημοι

4moms team , 26-08-2015

Σίγουρα κανείς δεν έχει στο μυαλό του την Cara Delevingne σαν ένα σεμνό και ντροπαλό κορίτσι του modeling. Αντιθέτως, η Cara Delevingne είναι γνωστή τόσο για το καλλίγραμμο κορμί της όσο και για τον αυθόρμητο και ειλικρινή της χαρακτήρα που συχνά προκαλεί -όχι πάντα θετικά- σχόλια. Παρ’ όλα αυτά δεν μπορεί κανείς να της αφαιρέσει το ταλέντο της να μεταμορφώνεται μπροστά στο φακό και να μαγνητίζει τα βλέμματα. Αυτό άλλωστε είναι και ο λόγος που οι πιο διάσημοι οίκοι παγκοσμίως την προτιμούν για τις διαφημιστικές τους καμπάνιες.

Πρόσφατα, ο οίκος YSL την επέλεξε να διαφημίσει την Beauty σειρά του. Η φωτογραφία που ανέβασε στο επίσημο λογαριασμό YSL στο Instagram, τόσο η Cara Delevingne όσο και η edgy αλλά και classy προσέγγιση του οίκου μας αφήνουν άφωνους.

11849843_433301676855937_1376262157_n

Το νεαρό μοντέλο είναι καθισμένο σε μία καρέκλα γυμνό φορώντας μόνο ένα used jacket που καλύπτει τα επίμαχα σημεία. Φυσικά το μάτι πηγαίνει αμέσως στα έντονα κόκκινα χείλη της αλλά και στα iconic φρύδια της Delevingne που θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το σήμα κατατεθέν της φυσικής ομορφιάς της. Ασφαλώς δεν είναι η πρώτη φορά που η Cara γδύνεται… μπροστά στο φακό για διαφημιστικούς λόγους. Θυμηθείτε την καμπάνια του Tom Ford για το άρωμα Black Orchid ή την  φωτογράφισή της μαζί με την Kate Moss για τον οίκο Burberry, φορώντας μόνο τη θρυλική καμπαρντίνα!

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES