Πλύνε σωστά το μαγιό σου, ώστε να μην το καταστρέψεις!

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

από τη Μαρία Δεληγιαννάκη

Το αγαπημένο σου μαγιό χάλασε για πολλοστή φορά, χωρίς να το χαρείς; Ξέρω τι φταίει, ο τρόπος που το πλένεις! Μάθε όλα τα μυστικά για να διατηρήσει το μαγιό στα καλύτερα του όχι απλά για αυτή τη χρονιά αλλά και για τις επόμενες…

 

Oooops λερώθηκες!  Το αντηλιακό άφησε λεκέδες στο κατάλευκο μαγιό σου ή το cocktail σου χύθηκε πάνω στο αγαπημένο σου  animal print ολόσωμο.  Μια γενναία ποσότητα μαγειρικής σόδας πάνω στο λεκέ πριν το πλύνεις με κρύο νερό, είναι αρκετή για να μη σε απασχολήσει το θέμα ξανά

Μην το στύβεις με μανία, πίεσε το απαλά για φύγει το πολύ νερό.  Έτσι τα λάστιχα δεν ξεχειλώσουν και σε περίπτωση κεντημάτων οι χάντρες θα μείνουν στη θέση τους.

 

Άπλωσε το βράδυ. Η έντονη ηλιακή ακτινοβολία φθείρει το ύφασμα ξεθωριάσει την απόχρωση και σπάνε οι λεπτές ίνες.

Πλύνε το στο χέρι με κρύο νερό, χρησιμοποίησε το πλυντήριο μόνο στο τέλος της σεζόν. Πρόσθεσε μαλακτικό ρούχων και επίλεξε το πιο ελαφρύ πρόγραμμα, αφού βάλεις το μαγιό σου στο ειδικό δυχτάκι πλύσης.

fthis.gr

 

 

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”