Lemon pie στο φτερό!

Μαγειρευουμε

4moms team , 20-08-2015

Υλικά που θα χρειαστούν για τη λεμονόπιτα:

  • 1,5 πακέτο μπισκότα digestive
  • 125 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 400γρ. γιαούρτι (2 κεσεδάκια)
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 1 ζουμερό λεμόνι

Εκτέλεση:

Θρυμματίζετε τα μπισκότα στο multi και λιώνετε το βούτυρο σε μία κατσαρόλα. Ενώνετε τα μπισκότα με το βούτυρο και τα απλώνετε σε ένα στρογγυλό ταψάκι ή ταρτιέρα (και στα τοιχώματα) και το βάζετε στο ψυγείο.

Σε ένα μπολ ανακατεύετε το γιαούρτι, το ζαχαρούχο γάλα και το χυμό από το λεμόνι. Αφού ανακατέψετε καλά τα υλικά απλώνετε το μείγμα πάνω στην τραγανή βάση με τα μπισκότα και ξαναβάζετε στο ψυγείο για να σφίξει.

Καλό είναι να αφήσετε το γλυκό στο ψυγείο 3-4 ώρες για να παγώσει καλά, πριν το σερβίρετε. Μπορείτε να γαρνίρετε με λίγο ξύσμα λεμονιού.

Καλή απόλαυση!

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES