Το γενναίο μοντέλο Elizaveta Bulokhova που διαγνώστηκε με καρκίνο ενώ ήταν έγκυος

Υγεία

4moms team , 11-08-2015

Η ιστορία της σπάει κόκκαλα και αποτελεί ύμνο στη γενναιότητα και στη μοναδική σχέση μητέρας και παιδιού. Ο λόγος για το 24χρονο μοντέλο Elizaveta Bulokhova που σε ένα ταξίδι με τον άντρα της κι ενώ ήταν έγκυος, άρχισε να υποφέρει από πονόδοντο.

Πηγαίνοντας στο γιατρό, της ανακοίνωσε πως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και πως πάσχει από καρκίνο των οστών. Οι γιατροί ήταν απόλυτοι, έπρεπε να αφαιρέσει ένα κομμάτι από το σαγόνι της, να κάνει πέντε κύκλους εξαντλητικής χημειοθεραπείες και να προχωρήσει σε έκτρωση.

“Ηταν πολύ δραστήριος και συχνά του μιλούσα όταν ήταν ακόμα στην κοιλιά μου”, δήλωσε η ίδια “του είπα να σταματήσει να κουνιέται, επειδή δεν μπορούσα να τον κρατήσω και, ξαφνικά, αυτό έγινε. Με άκουσε. Σταμάτησε να κουνιέται”.Η αρχική της απόφαση ήταν να προχωρήσει σε έκτρωση του υγιέστατου μωρού της, μιάς και ο δρόμος που την περίμενε ήταν δύσκολος και γεμάτος ρίσκο.

Δύο μέρες πριν προχωρήσει στην προγραμματισμένη έκτρωση, ρώτησε τους γιατρούς της για την πιθανότητα να γεννήσει τον Valentin 10 εβδομάδες πιο νωρίς. Τότε οι γιατροί έδωσαν το πράσινο φως και ο μικρός γεννήθηκε με καισαρική και άλλες  δύσκολες ως προς την ανάρρωση ημέρες.

mo-9

Το θάρρος και η δύναμη της Bulokhova τους τελευταίους 14 μήνες, αποτυπώθηκε σε μια νέα σειρά φωτογραφιών του φωτογράφου Manolo Ceron, από το Τορόντο. Σε αυτές τις εικόνες, βλέπουμε την Bulokhova να γιορτάζει τη νίκη της απέναντι στον καρκίνο.

jaw-cancer-model-33

jaw-cancer-model-27

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES