Παιδική πούδρα: Η λύση για λιπαρά μαλλιά

Σπιτι

4moms team , 31-07-2015

Η λιπαρότητα στα μαλλιά είναι ένα πρόβλημα που πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν. Το καθημερινό λούσιμο φυσικά δεν αποτελεί λύση, αφού κι αυτό με τη σειρά του δεν κάνει καλό στην τρίχα. Χρειάζεται λοιπόν μία λύση για τα λιπαρά μαλλιά που να μην τα επιβαρύνει.

Τα διάσημα hairbrands έχουν ήδη δώσει λύσεις της τελευταίας στιγμής με τα dry shampoos και άλλα προϊόντα που βοηθούν ώστε τα μαλλιά να διατηρούν τη λάμψη τους και μετά την πρώτη μέρα από το λούσιμο. Ωστόσο υπάρχει ένα ακόμα προϊόν που σίγουρα υπάρχει στο ντουλάπι του μπάνιου που μπορεί να δράσει κατά της λιπαρότητα άμεσα.

Η παιδική πούδρα –γνωστή για τις πολλαπλές χρήσεις της ακόμα κι αν δεν υπάρχει μωρό στο σπίτι- αποτελεί μια σωτήρια λύση για τα λιπαρά μαλλιά, αρκεί να τη χρησιμοποιήσετε σωστά. Ρίξτε μία ποσότητα πούδρας στα χέρια σας, τρίψτε τις παλάμες μεταξύ τους έτσι ώστε να απλωθεί η πούδρα και ξεκινήσετε να κάνετε μασάζ στις ρίζες των μαλλιών. Επιμείνετε στα σημεία που εμφανίζεται η λιπαρότητα σε μεγαλύτερο βαθμό. Τέλος, πάρτε μία βούρτσα με φυσικές τρίχες και βουρτσίστε απαλά τα μαλλιά σας για να διανεμηθεί η πούδρα ομοιόμορφα.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES