Η Jane Birkin ζητά να αφαιρεθεί το όνομά της από την πανάκριβη τσάντα γνωστού γαλλικού οίκου μόδας

Γενικώς & Αορίστως

4moms team , 29-07-2015

Κάθε fashionista ή απλά μία γυναίκα που “ψάχνεται” με τη μόδα γνωρίζει την iconic τσάντα του γαλλικού οίκου Hermès Birkin. Η αξίας της φτάνει τα 15.000 δολάρια, είναι φτιαγμένα από δέρμα κροκοδείλου και η απόκτησή της αποτελεί πολλές φορές κατόρθωμα για όσες μπορούν να διαθέσουν τόσα χρήματα, αφού πολύ συχνά περιμένουν τη σειρά τους σε μία λίστα αναμονής για την πολυπόθητη τσάντα. Η Hermès Birkin είναι συνώνυμη της πολυτέλειας και του απόλυτου στιλ, αφού εκτός από τα ακριβά της υλικά κουβαλάει μαζί της μία ολόκληρη ιστορία.

Η Jane Birkin ωστόσο φαίνεται να μην απολαμβάνει πια το γεγονός ότι μία πολυτελής τσάντα φέρει το όνομά της. Όπως γνωστοποίησε η ίδια, μόλις ενημερώθηκε για τον βάναυσο τρόπο θανάτου των κροκοδείλων για να πάρουν το δέρμα τους προκειμένου να φτιάξουν την τσάντα, ζήτησε από τον οίκο να αλλάξει την ονομασία ενός από τα πιο iconic fashion items στην ιστορία της μόδας.

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την οικολογική συνείδηση και το θάρρος της Jane Birkin, τι θα γίνει όμως με την iconic bag; Πως αλλιώς μπορεί να ονομαστεί ή μήπως ο οίκος σκεφτεί να την αποσύρει; Φυσικά τα παραπάνω δεν είναι παρά εικασίες, μέχρι να υπάρξει επίσημη απάντηση από τον οίκο.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES