Μητέρα στο τελικό στάδιο καρκίνου αφήνει πίσω της το πιο συγκινητικό δώρο που έχουμε φανταστεί

Videos

4moms team , 24-07-2015

Όταν η Heather McManamy διαγνώστηκε με καρκίνο στο 4ο στάδιο, η πρώτη σκέψη που έκανε ήταν η μικρή της κόρη, Brianna. Τα πράγματα ήταν πλέον δύσκολα και το τέλος φαινόταν πιο κοντά από ποτέ.

Δεν μπορούσε όμως να δεχτεί πως δεν θα είναι παρούσα στις σημαντικές στιγμές της ζωής της, στους σταθμούς ορόσημα όπως η αποφοίτηση, ο γάμος, το πρώτο της παιδί. Έτσι λοιπόν άρχισε να γράφει… έγραψε αναρίθμητα γράμματα που κλείνουν όλη την αγάπη, την ενθάρρυνση και τις συμβουλές της για την πορεία της μικρής της.

Η Heather καθώς έγραφε τα γράμματα συνειδητοποίησε πως της ήταν αφόρητα δύσκολο να σκεφτεί όλα αυτά που θα χάσει από τη ζωή που περιμένει την 4χρονη κόρη της. “Κάθε λεπτό μαζί σου, με έκανε πιο ευτυχισμένη από όσο θα μπορούσα ποτέ να είμαι”, γράφει σε ένα από τα γράμματά της.

Καθώς οι θεραπείες της ολοκληρώνονται, δήλωσε πως δεν πειράζει που θα είναι προφανώς οδυνηρό το άνοιγμα κάθε γράμματός της από τη Brianna.”Θέλω να γνωρίζει πως έκανα ό,τι μπορούσα για να μείνω δίπλα της”, είπε. Η  Brianna ξεκινάει το νηπιαγωγείο από φέτος και η μαμά της ελπίζει ότι μπορεί να είναι εκεί για να διαβάσουν παρέα τις επιστολές που έχει γράψει…και της το ευχόμαστε ολόψυχα!

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES