4 απλά βήματα για ένα άψογο natural makeup look

Ομορφιά

4moms team , 23-07-2015

Το natural makeup look είναι ιδανική λύση για το μακιγιάζ των θερινών, ζεστών ημερών. Τα γήινα χρώματα αναδεικνύουν με τον καλύτερο πρόσωπο τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ αποτελούν μία passe-partout επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας κι όλες τις περιστάσεις. Επιπλέον, ένα natural makeup look απαιτεί συγκεκριμένα καλλυντικά, τα οποία θα χωρέσετε εύκολα σε ένα νεσεσέρ που θα έχετε μαζί σας καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών.

natural

Δείτε τα σωστά βήματα για να το πετύχετε αφού πρώτα έχετε φροντίσει για μία λαμπερή βάση:

  1. Περάστε καφέ μολύβι στη γραμμή πάνω από τις βλεφαρίδες χωρίς ιδιαίτερη προσοχή στο να είναι ίσια αφού στη συνέχεια θα καλυφθεί.
  2. Απλώστε μία σκιά σε γήινη απόχρωση (χρησιμοποιήστε καφέ για περισσότερη ένταση) σε όλο το καπάκι του πάνω βλεφάρου και τελειώστε με μερικές δόσεις από μαύρη μάσκαρα.
  3. Περάστε bronze πούδρα σε όλο το πρόσωπο δίνοντας έμφαση στα ζυγωματικά και έπειτα στη νοητή κάθετη γραμμή που συνδέει το κέντρο του μετώπου, τη μύτη και το πηγούνι.
  4. Για τα χείλη χρησιμοποιήστε ένα nude-pink lipstick ματ ή ενυδατικό ή για ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα ένα απλό lip balm.
4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES