Γιατί το ελληνικό ερωτηματικό έχει γίνει το πιο δημοφιλές tattoo;

Ψυχολογία

4moms team , 21-07-2015

Κάθε τατουάζ κρύβει μια δικιά του ιστορία. Σηματοδοτεί μια στιγμή, μια στάση ζωής ή κάτι αγαπημένο. Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να συμβολίζει, να ξορκίζει και να δίνει κουράγιο σε ανθρώπους που αντιμετώπιζαν ή αντιμετωπίζουν ένα «θηρίο». Μια τέτοια περίπτωση είναι κι αυτή του Project Semicolon.

erotimatiko5

Μια ομάδα ανθρώπων που αυτοπροσδιορίζεται ως ένα μη-κερδοσκοπικό κίνημα που βασίζεται στην πίστη και είναι αφιερωμένο στην παροχή ελπίδας και αγάπης σε όσους υποφέρουν από κατάθλιψη, αυτοκτονικές τάσεις, εθισμούς και τάσεις αυτό-τραυματισμού, ξεκίνησε να περνάει το μήνυμα της ελπίδας και της μάχης ενάντα στις ψυχικές νόσους.

semi-colon-tattoo-wrist

Το τατουάζ που μοιάζει με ελληνικό ερωτιματικό, μα στο εξωτερικό συμβολίζει την άνω τελεία, έχει γίνει άκρως δημοφιλές. «Το ερωτηματικό (σ.σ. η άνω τελεία δηλαδή) χρησιμοποιείται από τον συγγραφέα όταν θα μπορούσε να τελειώσει μια πρόταση αλλά τελικά επιλέγει να μην το κάνει. Ο συγγραφέας είσαι εσύ και η πρόταση είναι η ζωή σου», δηλώνει η ιδρύτρια της οργάνωσης, Amy Bleuel.

erotimatiko6

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES