Πως να κάνετε το μπάνιο σας ένα mini spa

Ομορφιά

4moms team , 16-07-2015

Ακόμα κι αν δεν έχετε την τεράστια μπανιέρα που μπορείτε να βουλιάξετε μέσα στις σαπουνάδες, μπορείτε να μετατρέψετε το ντους σας σ’ ένα απολαυστικό spa.

Ξεκινήστε φτιάχνοντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα, εφοδιαστείτε με διάφορα αρωματικά αφρόλουτρα και αντικείμενα που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε. Πιο αναλυτικά:

Ατμόσφαιρα:

  • Τοποθετήστε στο χώρο του μπάνιου κεριά. Ακόμα και τα μικρά ρεσό  θα δώσουν άλλο ύφος στο μπάνιο σας. Είναι ένας ανέξοδος τρόπος για να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα.
  • Αν σας το επιτρέπει ο χώρος του μπάνιου μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας γωνιά χρησιμοποιώντας κουρτίνες σε απαλά χρώματα ή με κρόσια.
  • Οι υδρατμοί από το ζεστό νερό θα συμπληρώσουν την ατμόσφαιρά και θα δώσουν την αίσθηση του υδρομασάζ.
  • Μπορείτε επίσης να διαλέξετε ατμοσφαιρικές μουσικές και να τις βάλετε την ώρα που κάνετε το μπάνιο. Πουλιά που κελαηδούν ή νερά που κυλούν είναι ότι πρέπει για να χαλαρώσετε.

6da2c8308d5444fef3318bdfe2586b66

Θεραπείες:

  • Η μάσκες, τα scrubs και τα ενυδατικά λάδια είναι απαραίτητα για να το μίνι spa. Μπορείτε να κάνετε μία μάσκα προσώπου και να την αφήσετε την ώρα που θα κάνετε μία ήπια απολέπιση σ’ όλο το υπόλοιπο σώμα σας.
  • Αφού τελειώσετε με το αφρόλουτρό σας και το σώμα σας είναι ακόμα βρεγμένο χαρίστε του ένα ευεργετικό μασάζ με ζεστό λάδι. Θα αισθανθείτε πιο χαλαρές και ξεκούραστες.
4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES