Το μυστικό της Olivia Palermo για άψογη σιλουέτα

Γυμναστική

4moms team , 10-07-2015

Η Olivia Palermo είναι μία από τις διάσημες στιλάτες κυρίες που μοιάζει σαν να μην έχει ποτέ μια “bad day”. Φαίνεται πάντα όμορφη και ξεκούραστη με μία ζηλευτή για πολλές γυναίκες σιλουέτα. Σίγουρα πολλές φορές, όπως συμβαίνει και με άλλες stars, έχετε αναρωτηθεί πως τα καταφέρνει. Η Olivia έχει την απάντηση και δεν την κρατάει για τον εαυτό της.

Αυτό που την κάνει να δείχνει πάντα σε φόρμα και να διατηρεί μία αδύνατη σιλουέτα, η Olivia Palermo υποστηρίζει ότι είναι η Bikram Yoga ή κοινώς η hot yoga. Έχει γίνει φανατική αυτού του είδους γυμναστικής αφού όχι μόνο είναι ένας τρόπος να αυξήσει κανείς τη μυική του μάζα αλλά και να  αποβάλλει όλες τις τοξίνες από τον οργανισμό μέσω της έντονης εφίδρωσης που προκαλείται κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Η Birkam είναι το είδος της γυμναστικής που πολλές γυναίκες αλλά και άνδρες προτιμούν τελευταία αφού όχι μόνο βοηθάει στην διατήρηση μίας καλλίγραμμης σιλουέτας αλλά προσφέρει καρδιαγγειακή τόνωση και ευελιξία του σώματος. Ταυτόχρονα, κάνοντας birkam yoga κερδίζει κανείς όλα εκείνα τα οφέλη αυτού του είδους γυμναστικής που είναι η χαλάρωση του σώματος, η βελτίωση της αναπνοής αλλά και της πνευματικής ευεξίας.

Τί θα λέγατε λοιπόν να το δοκιμάσετε; Αν φυσικά δεν το έχετε κάνει ακόμα.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES