Ο Τζακ Σπάροου κάνει μια απίστευτη έκπληξη στους μικρούς ασθενείς νοσοκομείου

Διασημοι

4moms team , 10-07-2015

Ο Τζόνι Ντεπ επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της πόλης Brisbane στο Queensland, όταν ντυμένος Κάπτεν Τζακ Σπάροου από τους «Πειρατές της Καραϊβικής» τα επισκέφθηκε για να περάσει λίγη ώρα μαζί τους.

rs_560x415-150708154128-1024.captain-jack-sparrow-childrens-hospital2.jw.7815

Αυτή είναι μια μέρα που θα θυμούνται για πάντα τα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο καθώς όπως θα δείτε και στο βίντεο δεν περίμεναν με τίποτα να εμφανιστεί μπροστά τους ενας από τους αγαπημένους τους ήρωες. Ο Τζόνι Ντεπ και ο Στίβεν Γκράχαμ, οι οποίοι έκαναν ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, με δική τους πρωτοβουλία θέλησαν να προσφέρουν χαρά, γέλιο, κέφι, αισιοδοξία και θετική διάθεση σε όλους τους μικρούς θαυμαστές τους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την υγεία τους.

Ο Τζόνι Ντεπ και ο Στίβεν Γκράχαμ κάθησε περίπου τρεις ώρες στο νοσοκομείο και μοιράστηκαν με τους μικρούς ασθενείς και τις οικογένειες τους τις εμπειρίες τους και άκουσε όλα όσα είχαν τους πουν και να τους ρωτήσουν.

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES