Μαθήματα στυλ από την Jessica Alba και την μικρή της κόρη

Μόδα

4moms team , 08-07-2015

Η Jessica Alba είναι μητέρα, σύζυγος και πλέον εκτός από ηθοποιός και επιτυχημένη επιχειρηματίας. Παρ’ όλα αυτά καταφέρνει να είναι πάντα stylish και τις περισσότερες φορές φροντίζει το ίδιο και για τις κόρες της. Στις τελευταίες street εμφανίσεις της τόσο η Jessica Alba όσο και η μικρή της κόρη Haven δίνουν μαθήματα στυλ. H Haven αν και είναι μόλις τριών υιοθετεί άνετα το στυλ της μαμάς της και πολλές φορές μαμά και κόρη εμφανίζονται με outfits που έχουν κοινές στυλιστικές προσεγγίσεις.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Και οι δύο φορούν συχνά patterns για boho ή ethnic style.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Τόσο η Jessica Alba όσο και η Haven φαίνεται να νιώθουν με το casual look της πόλης.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Τα αέρινα φορέματα ταιριάζουν και στις δύο!

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES