Καλοκαιρινή εμφάνιση με καφτάνια

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Αναμφισβήτητα τα κοντά ή μίνι φορέματα ή φούστες είναι διαχρονικά και σε έχουν βγάλει πολλές φορές ασπροπρόσωπη. Όμως, η φετινή τάση του καλοκαιριού, που όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει είναι το καφτάνι- φόρεμα. Είναι αέρινα δροσερά και μπορούν επάξια να σε συνοδέψουν όλες τις ώρες της ημέρας, από το πρωί μέχρι και το βράδυ με τις κατάλληλες επιλογές.

charites3

Τα αξεσουάρ και τα παπούτσια είναι αυτά που καθορίζουν το τελικό χαρακτήρα που θα δώσεις στο outfit σου. Για πρωινές εμφανίσεις μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με ένα ζευγάρι άνετα σανδάλια. Με μια μικρή αλλαγή στα αξεσουάρ σου μπορεί να αποτελέσει ένα ξεχωριστό βραδινό outfit.

charites

Φωτογραφίες από τη νέα συλλογή Charites

Αναστασία Μιχαηλίδου

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Είμαι από τη Θεσσαλονίκη και σπουδάζω στο Πολυτεχνείο στο Βόλο. Λατρεύω τη σχολή μου, αλλά τον τελευταίο καιρό το blogging μου έχει κλέψει την καρδιά, γι’ αυτό δημιούργησα με δύο φίλες μου TastyNewStyle. Μου αρέσει να ενημερώνομαι για τη μόδα και τις νέες τάσεις και υπεραγαπώ το shopping therapy…Αλλά και τα ταξίδια! Περισσότερες πληροφορίες για shopping μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.tastynewstyle.blogspot.gr/