Η γλυκιά ιστορία μίας τρυφερής φωτογραφίας

Εγκυμοσύνη - Βρέφη

4moms team , 03-07-2015

Η Katlyn Mitchell είναι μία νεαρή γυναίκα που περιμένει να γεννήσει το πρώτο της αγοράκι. Έτσι θέλησε να καταγράψει την εγκυμοσύνη της, ζητώντας από την Amy Cutler, ιδιοκτήτρια του Gypsy Tree Photography, να το κάνει.

Το περίεργο όμως σε αυτό είναι η φωτογραφία που ζήσε η Katlyn από την Amy. Τον Μάρτιο του 2015, η Katlyn έχασε το άντρα της, Jeff, ο οποίος ήταν πυροσβέστης. Ενώ λοιπόν γλίτωσε από τη φωτιά, ο Jeff σκοτώθηκε από ένα μπαλκόνι που έπεσε πάνω του την ώρα που έβγαινε από ένα σπίτι που μόλις είχε σώσει.

Η Katlyn μαζί με τον Jeff περίμεναν με μεγάλη χαρά κι ανυπομονησία το μικρό τους και γι’ αυτό ζήτησε από την Amy να “πειράξει” μία φωτογραφία έτσι ώστε να φαίνεται ο καλός της. Η φωτογράφος αν και ήξερε τη δυσκολία δεν ήθελε να την απογοητεύσει κι έτσι το έκανε.

Την ώρα που τη φωτογράφιζε σε ένα δάσος, με την μέλλουσα μανούλα να κοιτάζει το αγέννητο αγοράκι της έβλεπε γύρω της μαζεμένες πολλές πεταλούδες και τότε ήξερε ότι αυτή η φωτογραφία –μαζί με τον Jeff- ήταν ότι ζητούσε η Katlyn. Και δεν διαψεύστηκε αφού μόλις είδε τη φωτογραφία η Katlyn, το χαμόγελό της ήταν η επιβεβαίωση.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES