Δίδυμες αδερφές με πανομοιότυπα outfits 15 χρόνων

Γενικώς & Αορίστως

4moms team , 30-06-2015

Ένα από τα πλεονεκτήματα του να έχεις συνομήλικη αδερφή είναι να ανταλλάσσεις ρούχα και αξεσουάρ, να έχεις διπλές επιλογές και να “βουτάς” κρυφά την αγαπημένη της φούστα όσο εκείνη λείπει. Η Kathy Heffernan και η Rosey Coles, οι 60χρονες δίδυμες δεν αντιμετώπισαν ποτέ αυτό το ζήτημα. Φορούν τα ίδια ρούχα στη δουλειά, στα ψώνια, στις διακοπές, στις βραδινές εξόδους, ακόμη και στον ύπνο.

Αυτή η συνήθεια ξεκίνησε όταν ήταν έφηβες. Μετά τους γάμους τους σταμάτησαν. Το 2002 όμως πήραν και οι δυο διαζύγιο και αποφάσισαν να έρθουν και πάλι κοντά. Αυτό μεταφράστηκε σε άμεση μετακόμιση σε κοντινά σπίτια στο Aldershot και πανομοιότυπα outfits.

Πηγαίνουν μαζί για ψώνια και τους αρέσει να χορεύουν σε ένα τοπικό μαγαζί με rock and roll μουσική, φορώντας, βέβαια, τα ίδια ρούχα. Ακόμα και διακοπές κάνουν μαζί. Και οι βαλίτσες τους φυσικά είναι ίδιες. Διασκεδάζουν πολύ με τις αντιδράσεις του κόσμου στις κοινές τους εμφανίσεις και μάλιστα δεν διστάζουν να παραδεχτούν πως απολαμβάνουν την περιστασιακή διασημότητα, όταν διάφοροι άνθρωποι τους ζητούν να φωτογραφηθούν μαζί τους.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

slide_436434_5715206_free

slide_436434_5715208_free

slide_436434_5715210_free

slide_436434_5715202_free

slide_436434_5715214_free

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES