Απαλά πέλματα με 3 κινήσεις

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τα σανδάλια και πέδιλα είναι τα highlights στα παπούτσια του summer look και προφανώς απαιτούν ένα περιποιημένο μανικιούρ και μαλακές φτέρνες. Είτε εμπιστευόμαστε τα πόδια μας στα έμπειρα χέρια μίας ειδικού, είτε τα φροντίζουμε μόνες μας σπίτι, λίγη βοήθεια για να τα διατηρήσουμε απαλά χρειάζεται. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να συμπεριλάβουμε στη ρουτίνα ομορφιάς μας τα παρακάτω βήματα και έτσι θα έχουμε πάντα ένα άψογο αποτέλεσμα.

  1. Κάθε 2 μέρες, κάντε ένα απαλό scrub στα πέλματα μέσα στο ντους. Η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση του ενυδατικού προϊόντος που θα βάλετε μετά. Αν χρειάζεται τρίψτε τις φτέρνες με μία ελαφρόπετρα, χωρίς να υπερβάλετε γιατί το αποτέλεσμα θα είναι αντίθετο του επιθυμητού.
  2. Βγαίνοντας από το μπάνιο σκουπίστε καλά τα πέλματα με μία πετσέτα και επιμείνετε στις μεσοδακτύλιες περιοχές. Η υγρασία ευνοεί τους μύκητες, οπότε δεν πρέπει να τους προσφέρουμε το κατάλληλο περιβάλλον.
  3. Απλώστε μία ενυδατική κρέμα για ποδιών. 1-2 φορές την εβδομάδα απλώστε μία γερή δόση βαζελίνης και τυλίξτε τις πατούσες με μία μεμβράνη. Αφήστε τη για μισή περίπου ώρα (αν αντέχετε περισσότερο κρατήστε τη). Όταν τη βγάλετε, τα πέλματά σας θα είναι σαν μωρού.

4moms team

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Η ομάδα του 4moms.gr