Ένα καλοκαίρι με λάμψη από Beatific!

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και μαζί οι πρώτες δειλές σκέψεις που αναζητούν ονειρεμένες παραλίες, βουκαμβίλιες σε ασβεστωμένο φόντο και ζεστά απογεύματα που χάνονται στα μυθικά ηλιοβασιλέματα των νησιών μας. Τελικά οι καλοκαιρινές διακοπές δεν είναι όσο μακριά νομίζουμε και η προετοιμασία τους χρειάζεται να ξεκινήσει σιγά σιγά.

Για την σωστή οργάνωση θα χρειαστούμε καλοκαιρινή διάθεση και… Beatific!

15 προϊόντα βασισμένα στις πιο σύγχρονες μεθόδους της ιατρικής κοσμετολογίας τις οποίες ακολουθούν οι δερματολογικές κλινικές του Ομίλου Υγεία, με άρτιες συνθέσεις και αποτελεσματικά συστατικά θα δώσουν στο φετινό καλοκαίρι λάμψη προσφέροντας στην επιδερμίδα μας όλη την απαραίτητη φροντίδα και προστασία που χρειάζεται πριν και κατά την διάρκεια των διακοπών.

Επιλέξτε το προϊόν που θα αναδείξει τον πιο όμορφο, νέο, λαμπερό εαυτό σας με έκπτωση 30% και ξεκινήστε να γεμίζετε το νεσεσέρ των διακοπών!

Φροντίστε τον εαυτό σας και δώστε στο καλοκαίρι την λάμψη σας με προϊόντα Beatific.

Η προσφορά ισχύει από 15 Ιουνίου έως και 31 Ιουλίου.

Από την προσφορά εξαιρούνται τα Αποκλειστικά Online σετ.

Tα προϊόντα της Beatific διατίθενται στα νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ (Υγεία και Μητέρα) καθώς και online στο www.beatific.gr.

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?