Μιμήθηκαν τα μοντέλα της Victoria Secret!Δείτε το αποτέλεσμα!

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Ναι κι όμως όλες μπορούμε να γίνουμε μοντέλα της Victoria Secret!Δείτε μια παρέα γυναικών που δοκίμασαν να αντιγράψουν τη φωτογράφηση με μαγιώ των διάσημων μοντέλων!

Υπάρχει άγνοια κινδύνου θα μου πείτε..Όχι καθόλου,απλά τα κορίτσια είναι ακομπλεξάριστα και το αποτέλεσμα τις δικαιώνει!Η παραλία του Μαλιμπού ομόρφυνε απο απλές γυναίκες με τα ωραιότερα μαγιώ του κόσμου.Για του λόγου το αληιθές δείτε τις φωτό και είμαι σίγουρη πως θα συμφωνήσετε!!

real-women-wearing-victorias-secret-swinsuits-6real-women-wearing-victorias-secret-swinsuits-5real-women-wearing-victorias-secret-swinsuits-4real-women-wearing-victorias-secret-swinsuits-3real-women-wearing-victorias-secret-swinsuits-2real-women-wearing-victorias-secret-swinsuits-1

Δήμητρα Χαρίτου

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Το ονομά μου είναι Χαρίτου Δήμητρα ή αλλιώς Μιμή! Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1982. Έχω τελειώσει την γυμναστική Ακαδημία Αθηνών. Εργάζομαι στην Εθνική τράπεζα της Ελλάδος και μιλάω αγγλικά, ιταλικά και ελληνική νοηματική γλώσσα. Παίζω μπάσκετ απο το 1990 και συνεχίζω στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής. Αγαπω τα ταξίδια, το καλο φαγητό, το διάβασμα και το spinning.
Θέλω χαμογελαστούς ανθρώπους κοντά μου και ακολουθώ το “να χαίρεσαι κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική γιατί η ζωή είναι μικρή”.
Βασική μου επιθυμία είναι, όταν θα γίνω μάνα, να καταφέρω να δημιουργήσω έναν άνθρωπο με αρχές, αξιοπρέπεια, αυτοεκτίμηση, ευγένεια, ανιδιοτέλεια, με σεβασμό στον συνάνθρωπο, όπως έμαθαν και εμένα. Μπαίνοντας στην παρέα σας, θα σας ξαναθυμίσω τα ανέμελα χρόνια της ζωής σας, με τις ΑΛΛΕΣ ομορφιές της ζωής, όπου η μόνη σας έννοια ηταν…που θα πάτε για φαγητό, οχι τι θα μαγειρέψετε…που θα πάτε για ποτό, οχι τι ώρα θα πάτε για ύπνο…που θα πάτε ταξίδι με τον έρωτά σας και οχι με τα μπιμπερό σας..Θα είμαι λοιπόν δίπλα σας προσεγγίζοντας τα πράγματα απο το βλέμμα μιάς μη μαμάς ,ακόμη!!!