Η προσπάθεια με τα πλαστικά καπάκια συνεχίζεται

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Η εκστρατεία του Συλλόγου Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων του Νομού Πέλλας με έδρα τα Γιαννιτσά, συνεχίζει την εκστρατεία “Μη ξεχνάς το καπάκι το κρατάς” με τα πλαστικά καπάκια που έγιναν αναπηρικά αμαξίδια και λοιπά ορθοπεδικά είδη συνεχίζεται.

Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε πέρσι, και η επιθυμία τους ήταν να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα καπάκια για να βοηθήσουν τα άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Για να μπορέσουν να πάρουν ένα αναπηρικό αμαξίδιο πρέπει να μαζέψουν συνολικά έναν τόνο καπάκια, που ισοδυναμεί με περίπου 540.000 κομμάτια! Ο αριθμός είναι τεράστις και χρειάζονται πολλά άτομα και αρκετός χρόνος για να συγκεντρωθούν.

Επειδή ο Σύλλογος μας δεν έχει μεταφορικό μέσο δεν μπορεί να έρχεται και να παραλαμβάνει τα καπάκια, παρακαλούν όποιον πραγματικά θέλει να βοηθήσει να στέλνει τα καπάκια με το Κ.Τ.Ε.Λ. – Μεταφορική – Ταχυδρομείο χωρίς να χρεώνει το Σωματείο.

Ο Σύλλογος  είναι ένα ζωντανό Σωματείο Εγγεγραμμένο στο Εθνικό μητρώο Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και Εθελοντισμού, που ιδρύθηκε το 1999, και προσφέρει Έργο συμπληρωματικό αυτό της Πολιτείας, και προσπαθούμε να βοηθήσουμε με την συλλογική βοήθεια του κόσμου από όλη την Ελλάδα, Άτομα με Ειδικές Ικανότητες, όχι μόνο στην έδρα τους αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδος, προσφέροντας Αμαξίδια κτλ σε όποιον πραγματικά τα έχει ανάγκη.

Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αναπήρων Όλων Των Παθήσεων Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας «Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ» που στεγάζεται στο ίδιο Γραφείο.

ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ (μπουκαλιών, απορρυπαντικών κλπ)

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στα τηλέφωνα: 2382081308 & 6945608796 ή με email: syllogos12@yahoo.gr

Τα γραφεία τους βρίσκονται στην οδό Κολοκοτρώνη 10 στα Γιαννιτσά (Ανοιχτό Θέατρο).

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?