Οι 10 πιο επικίνδυνες τροφές για δηλητηρίαση

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Σύμφωνα με έρευνα του Κέντρου Επιστήμης για το Δημόσιο Συμφέρον (CPI) βασισμένη σε στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) οι 10 πιο επικίνδυνες τροφές για δηλητηρίαση είναι:

  1. Φυλλώδη πράσινα λαχανικά
  2. Αυγά
  3. Τόνος
  4. Στρείδια
  5. Πατάτες
  6. Τυρί
  7. Παγωτό
  8. Ντομάτες
  9. Ρίζες
  10. Φράουλες και μούρα

Και εάν το αυγό και τα στρείδια δεν αποτελούν έκπληξη, είμαι σίγουρη ότι οι πατάτες και οι ντομάτες δεν περιμένατε να τις δείτε σε μια τέτοια λίστα…

Αμαλία Κυπαρίσση

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Mητέρα 2 παιδιών, της Παυλίνας και του Αχιλλέα, θέλω να “αιχμαλωτίσω” με λέξεις και εικόνες τις στιγμές που περνάνε γρήγορα… Ταξιδιάρα, gourmet, λάτρης του καλού κρασιού, yogini, βιβλιοφάγος. Αγαπώ το θέατρο, το σινεμά, την ιστορία, τις ιστορίες και τις περιπλανήσεις. Μικρές ή μεγάλες ανακαλύψεις μου φτιάχνουν την ημέρα. Για μένα η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στις μικρές απολαύσεις, στις συγκινήσεις, στις στιγμές, στις μεγάλες χαρές αλλά και στις βαθιές απογοητεύσεις…