Οι 10 πιο επικίνδυνες τροφές για δηλητηρίαση

Διατροφή

Σύμφωνα με έρευνα του Κέντρου Επιστήμης για το Δημόσιο Συμφέρον (CPI) βασισμένη σε στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) οι 10 πιο επικίνδυνες τροφές για δηλητηρίαση είναι:

  1. Φυλλώδη πράσινα λαχανικά
  2. Αυγά
  3. Τόνος
  4. Στρείδια
  5. Πατάτες
  6. Τυρί
  7. Παγωτό
  8. Ντομάτες
  9. Ρίζες
  10. Φράουλες και μούρα

Και εάν το αυγό και τα στρείδια δεν αποτελούν έκπληξη, είμαι σίγουρη ότι οι πατάτες και οι ντομάτες δεν περιμένατε να τις δείτε σε μια τέτοια λίστα…

Αμαλία Κυπαρίσση
Αμαλία Κυπαρίσση
Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES