Κοσμήματα Dared: Τολμηρός σχεδιασμός με έμπνευση τη διαφορετικότητα

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Η γνωριμία τους έγινε πριν μερικά χρόνια , όταν συνεργάστηκαν στον χώρο της μόδας. Έχοντας η κάθε μια τις δικές της εμπειρίες στο σχέδιο , την κατασκευή και την πώληση , διαπίστωσαν ότι μοιραζόντουσαν την ίδια αγάπη για το κόσμημα. Τολμώντας την διαφορετικότητα τους γεννήθηκαν οι Dared. Δυο D όπως εκείνες. Δέσποινα & Ντόρα. Οι δημιουργίες τους πηγάζουν μέσα από συναισθήματα, εικόνες, μουσικές , διαδρομές …Οι διαθέσεις και το στιλ τους ποικίλο όπως και η προσωπικότητα μιας γυναίκας.

dared1

Συνεχώς αναζητούν τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα υλικά για κάθε σειρά που σχεδιάζουν. Δέρμα και σκληρά μέταλλα , ημιπολύτιμες πέτρες και  μεταξωτά νήματα , δένουν μοναδικά μοτίφ που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται αποκλειστικά από αυτές.Τα σχέδια τους αποτυπώνονται πάνω σε υφάσματα για να γίνουν   t shirts , ενώ συνδυασμένα με αλυσίδες και πέτρες στολίζουν μπότες και σανδάλια.

Για τις Dared, το κόσμημα είναι προσωπική υπόθεση αφού όπως υποστηρίζουν, η εμφάνιση μας φωτογραφίζει την διάθεση και αυτό γιατί στιλ είναι αυτό που κουβαλάμε πάντα μαζί μας.»

Τα κοσμήματα Dared θα βρείτε και στο Women in Action @ Balux Prive(Αστέρας Γλυφάδας), 7.6.2015, 12:00 – 00:00.

4moms team

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Η ομάδα του 4moms.gr