Ο μοναδικός Μπαρίσνικοφ σε μια ανατρεπτική συνεργασία

Μόδα

Ο θρυλικός χορευτής Μιχαήλ Μπαρίσνικοφ κατέχει εκτός από αναμφισβήτητο ταλέντο και ένα ιδιαίτερο προσωπικό στιλ, πάνω στο οποίο στηρίχτηκε η νέα καμπάνια του street fashion οίκου Rag & Bones.

O 67χρονος χορευτής μπαλέτου, ο οποίος γεννήθηκε στη Ρίγα της Λετονίας και τώρα ζει στη Νέα Υόρκη πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο με το “νέο αίμα” του street χορού που ονομάζεται Lil Buck. Η χημεία των δύο καλλιτεχνών που φαινομενικά προέρχονται από τόσο διαφορετικά πεδία της τέχνης αυτής είναι εκπληκτική. Είναι σχεδόν βέβαιο πως από έναν τέτοιο πειραματισμό για τον Μπαρίσνικοφ θα προέκυπτε κάτι εντυπωσιακό και ιδιαίτερο.

Την σκηνοθεσία του φιλμ υπογράφει ο Georgie Greville ο οποίος με ένα κοφτό και εντυπωσιακό μοντάζ αναδεικνύει το παιχνίδι των κινήσεων που θυμίζει μια σχέση δάσκαλου και μαθητή. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας αποφάσισαν πως η συλλογή για το Χειμώνα 2015/2016 παρουσιάζεται με τόσο μοναδικό τρόπο μέσα από τους δύο πρεσβευτές της, που αποφάσισε πως το βίντεο αυτό θα αντικαθιστούσε την επίδειξη μόδας για την παρουσίαση της νέας σειράς.

[lyte id=”2rFRTyfwBH8″ /]

 

 

Πηγή: www.lifo.gr

Αμαλία Κυπαρίσση
Αμαλία Κυπαρίσση
Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES