Ο μοναδικός Μπαρίσνικοφ σε μια ανατρεπτική συνεργασία

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Ο θρυλικός χορευτής Μιχαήλ Μπαρίσνικοφ κατέχει εκτός από αναμφισβήτητο ταλέντο και ένα ιδιαίτερο προσωπικό στιλ, πάνω στο οποίο στηρίχτηκε η νέα καμπάνια του street fashion οίκου Rag & Bones.

O 67χρονος χορευτής μπαλέτου, ο οποίος γεννήθηκε στη Ρίγα της Λετονίας και τώρα ζει στη Νέα Υόρκη πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο με το “νέο αίμα” του street χορού που ονομάζεται Lil Buck. Η χημεία των δύο καλλιτεχνών που φαινομενικά προέρχονται από τόσο διαφορετικά πεδία της τέχνης αυτής είναι εκπληκτική. Είναι σχεδόν βέβαιο πως από έναν τέτοιο πειραματισμό για τον Μπαρίσνικοφ θα προέκυπτε κάτι εντυπωσιακό και ιδιαίτερο.

Την σκηνοθεσία του φιλμ υπογράφει ο Georgie Greville ο οποίος με ένα κοφτό και εντυπωσιακό μοντάζ αναδεικνύει το παιχνίδι των κινήσεων που θυμίζει μια σχέση δάσκαλου και μαθητή. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας αποφάσισαν πως η συλλογή για το Χειμώνα 2015/2016 παρουσιάζεται με τόσο μοναδικό τρόπο μέσα από τους δύο πρεσβευτές της, που αποφάσισε πως το βίντεο αυτό θα αντικαθιστούσε την επίδειξη μόδας για την παρουσίαση της νέας σειράς.

[lyte id=”2rFRTyfwBH8″ /]

 

 

Πηγή: www.lifo.gr

Αμαλία Κυπαρίσση

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Mητέρα 2 παιδιών, της Παυλίνας και του Αχιλλέα, θέλω να “αιχμαλωτίσω” με λέξεις και εικόνες τις στιγμές που περνάνε γρήγορα… Ταξιδιάρα, gourmet, λάτρης του καλού κρασιού, yogini, βιβλιοφάγος. Αγαπώ το θέατρο, το σινεμά, την ιστορία, τις ιστορίες και τις περιπλανήσεις. Μικρές ή μεγάλες ανακαλύψεις μου φτιάχνουν την ημέρα. Για μένα η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στις μικρές απολαύσεις, στις συγκινήσεις, στις στιγμές, στις μεγάλες χαρές αλλά και στις βαθιές απογοητεύσεις…