«Μαθαίνω και Αθλούμαι Παίζοντας!»

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Ένα πολύ δραστήριο καλοκαιρινό πρόγραμμα θα φιλοξενήσει στις καταπληκτικές εγκαταστάσεις του στα Σπάτα η Νέα Γενιά Ζηρίδη.

Κάθε χρόνο πάω τα παιδιά και επιστρέφουν “εξουθενωμένα”απο παιχνίδι και δημιουργικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες!

SUMMER SCHOOL 2015: «Μαθαίνω και Αθλούμαι Παίζοντας!» στις εγκαταστάσεις της Νέας Γενιάς Ζηρίδη από 16 Ιουνίου έως 13 Ιουλίου, για παιδιά 2-12 ετών.

Στο πλαίσιο της καλλιέργειας των ιδιαίτερων κλίσεων των μαθητών, η Νέα Γενιά Ζηρίδη διοργανώνει και φέτος το πολυαναμενόμενο καλοκαιρινό πρόγραμμα «Μαθαίνω και αθλούμαι παίζοντας!», με στόχο τα παιδιά να εξερευνήσουν τον εαυτό τους και το περιβάλλον μέσα από ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ποδόσφαιρο, βόλεϊ, τένις, κολύμβηση, νεροτσουλήθρες, ημερήσιες εκδρομές στη θάλασσα και πολλές άλλες δρατσηριότητες που ενθουσιάζουν τα παιδιά.
·       To πρόγραμμα διαρκεί από τις 9:00 έως τις 15:00, ενώ υπάρχει και δυνατότητα φύλαξης μέχρι τις 16.00,     χωρίς επιπλέον χρέωση. Υπάρχουν εκπτώσεις για τα αδελφάκια  και για τα παιδιά που παρακολουθούν όλη την περίοδο.   Τα παιδιά ασφαλίζονται κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Δηλώσεις Συμμετοχής έως 10 Ιουνίου 2015, στο sport@ziridis.gr, 210 6685 600, www.ziridis.gr

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”