Πόσο μοιάζουν μαμά και κόρη…

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.
Η Rumer Willis είναι ίδια η μαμά της! Η κόρη της Demi Moore και του Bruce Willis μεγάλωσε και κάνει πλέον τη δική της καριέρα. Η συμμετοχή της Rumer Willis στο «Dancing with the stars» εκτόξευσε τη δημοτικότητα της και την έβγαλε μια για πάντα από τη «σκιά» των διάσημων γονιών της.
Η Rumer μπορεί να έβγαλε τον τίτλο «Η κόρη των…» αλλά ευτυχώς δεν έβγαλε καθόλου το DNA τους που της έχει χαρίσει μια τέλεια εμφάνιση.
demi moore
Πρόσφατα ανέβασε φωτογραφίες στο instagram της, μαζί με τη μητέρα της που είναι πλέον σαν δύο σταγόνες νερό αλλά μας έδειξε και το θεϊκό της σώμα. Η πρόβες του show χορού, η γυμναστική αλλά και η κληρονομικότητα φαίνεται να έκαναν πολύ καλή δουλειά στην εμφάνιση της Rumer Willis.

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”