Το τραγούδι του Jamie Oliver για την καμπάνια #FoodRevolutionDay

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Πρίν απο λίγες ημέρες ο διάσημος σεφ Jamie Oliver ανακοίνωσε την καμπάνια #FoodRevolutionDay με ένα όχι και τόσο αναμενόμενο τρόπο.

Η εκστρατεία, η οποία ξεκίνησε στις 15 Μαΐου, έχει ως στόχο να κάνει υποχρεωτική την πρακτική εκπαίδευση του φαγητού στο σχολικό πρόγραμμα. Και όπως ο Oliver είπε:

Είναι σημαντικό να οπλίσουμε τις μελλοντικές γενιές με τις δεξιότητες της ζωής που χρειάζονται, προκειμένου να τις οδηγήσει σε μια πιο υγιή, πιο ευτυχισμένη και πιο παραγωγική ζωή. Έχω πάθος ότι αυτό είναι ανθρώπινο δικαίωμα κάθε παιδιού και ελπίζω να συμφωνείτε.

Και ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να τραβήξει την προσοχή του Κάμερον και της ομάδας του? Στρατολογώντας τον Paul McCartney, τον Ed Sheeran, τον Hugh Jackman και πολλά άλλα γνωστά ονόματα της μουσικής.  Με ζήλο προτρέπει τους ακροατές να υπογράψουν όλοι για αυτόν τον σκοπό.

Δείτε το βίντεο:

[lyte id=”5Ug_vpIk1jc” /]

Via

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?