Το mysunshine.gr είναι ένα e-shop που δημιουργήθηκε για να σας ταξιδέψει στον υπέροχο κόσμο της δικιάς σας λιακάδας, στον κόσμο του παιδιού

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Έχετε ακούσει ποτέ το τραγούδι “You are my sunshine” και κυρίως το έχετε τραγουδήσει στο πιο αγαπημένο σας πρόσωπο? Έχετε νιώσει πως είναι να κοιτάς δύο μάτια και τα πάντα γύρω σου να γίνονται λαμπερά και χαρούμενα, ακόμα και… “when skies are grey…” ;

Το mysunshine.gr είναι ένα e-shop που δημιουργήθηκε για να σας ταξιδέψει στον υπέροχο κόσμο της δικιάς σας λιακάδας, στον κόσμο του παιδιού.

mysunshine

Είδη διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο , αξεσουάρ για το παιδί  αλλά και για τη μαμά , αξεσουάρ βόλτας και φυσικά δημιουργικά παιχνίδια είναι μερικά από τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στο e-shop.

mysunshine2

Στο mysunshine.gr μπορείτε να ανακαλύψετε πρωτότυπα προϊόντα, είτε για το μωράκι σας, είτε για κάποιο ξεχωριστό δώρο, να κάνετε τις αγορές σας εύκολα και με ασφάλεια από το δικό σας χώρο αλλά και να γνωρίσετε διαίτερα brands, κάποια από τα οποία είναι : το Σωσίβιο Swimtrainer, τα παιδικά γυαλιά ηλίου KiELTA, οι υπνόσακοι, όλα τα προϊόντα Gro Bag, η Σόφι η Καμηλοπάρδαλη, οι μάρσιποι της Babylonia, τα παιχνίδια Bilibo και πολλά ακόμα.  Το mysunshine.gr έχει σα στόχο να κάνει πιο απλή και εύκολη την καθημερινότητα των πελατών του και να δώσει χαρά με τις προτάσεις του στα παιδιά αλλά και τους γονείς!

Μπορείτε να δείτε πολλά προϊόντα απο την καλοκαιρινή τους συλλογή στο Women in Action summer edition @ Αστέρα Γλυφάδας Balux Prive, 7.6.2015, απο τις 12:00 έως το βράδυ.

www.mysunshine.gr

email: info@mysunshine.gr

Facebook Page: www.facebook.com/mysunshine.gr

4moms team

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Η ομάδα του 4moms.gr