Ολοταχώς στη θάλασσα…

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Καλοκαίρι = Θάλασσα

Πειραιάς = Θάλασσα

Για αυτό και την τελευταία Κυριακή του Μαϊου γιορτάζουμε την Πανευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015 στη Μαρίνα Ζέας μαζί με την Playmobil… Ο παιδότοπος #sharethesmile υποδέχεται τους μικρούς και μεγάλους φίλους για μια ημέρα γεμάτη δράση.

Ξεκινάμε την ημέρα με γιόγκα με θέα τη θάλασσα υπό τις οδηγίες της κορυφαίας στο είδος της Νίκης Πετρουλάκη (10:00 με 11:00). Θα βάλουμε τα χαλαρά μας ρούχα, θα πάρουμε τα στρώματα μας και θα γίνουμε μια μεγάλη παρέα για μια ώρα χαλάρωσης και τόνωσης.

Στις 11 τη σκυτάλη παίρνουν τα παιδιά για ένα Match Race με τηλεκατευθυνόμενα της Playmobil (11:00-13:00). Τα παιδιά μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον παιδότοπο που βρίσκεται στη Μαρίνα Ζέας. Όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα πάρουν αναμνηστικό δώρο από την Playmobil.

Μοιράζουμε χαμόγελα και δώρα σε μια ημέρα αφιερωμένη στη Θάλασσα!

#sharethesmile

#sharethefun

#MarineDay

Θα μας βρείτε….

chartis zea

 

Αμαλία Κυπαρίσση

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Mητέρα 2 παιδιών, της Παυλίνας και του Αχιλλέα, θέλω να “αιχμαλωτίσω” με λέξεις και εικόνες τις στιγμές που περνάνε γρήγορα… Ταξιδιάρα, gourmet, λάτρης του καλού κρασιού, yogini, βιβλιοφάγος. Αγαπώ το θέατρο, το σινεμά, την ιστορία, τις ιστορίες και τις περιπλανήσεις. Μικρές ή μεγάλες ανακαλύψεις μου φτιάχνουν την ημέρα. Για μένα η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στις μικρές απολαύσεις, στις συγκινήσεις, στις στιγμές, στις μεγάλες χαρές αλλά και στις βαθιές απογοητεύσεις…