Η ανακάλυψη του καλοκαιριού: σμιλεύουμε μπράτσα & γλουτούς

Ομορφιά

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών… και κάθε χρόνο τέτοια εποχή αρχίζει το άγχος! Και φυσικά μιλάω για το άγχος της παραλίας, για το άγχος των καλοκαιρινών εξορμήσεων. Γιατί ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο και κάθε χρόνος που περνάει αφήνει τα σημάδια του όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα μας.

Για το φετινό καλοκαίρι τα πράγματα, βεβαίως, είναι πιο αισιόδοξα… Healthy is the new Skinny. Το σώμα μας πρέπει να δείχνει υγιές και όχι αδύνατο, σχεδόν ανορεξικό και καχεκτικό!

Εγώ πάλι θέλω να δείχνει υγιής και η επιδερμίδα μου… όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά κυρίως στο σώμα μου. Και ένεκα ηλικίας τα πρώτα σημάδια χαλάρωσης έχουν κάνει την εμφάνιση τους… η ελαστικότητα του δέρματος δεν είναι πια αυτή που ήταν. Και εάν πέρσι τέτοια εποχή η έταιρη μαμά Βιβή είχε βρει την καλύτερη κρέμα για ραγάδες εμένα το θέμα δεν με απασχολολούσε καθόλου…καθώς οι ραγάδες είναι άγνωστη λέξη για εμένα.

Φέτος, όμως, αναζητώ εγώ την ιδανική κρέμα σύσφιξης.. για τους γλουτούς που μια πτωτική τάση έχουν αρχίσει να την έχουν, αλλά κυρίως για τα χέρια στο σημείο του μπράτσου. Το σημείο που αρχίζει να φαίνεται πιο έντονα η χαλάρωση και η απώλεια ελαστικότητας…Και για τα μπράτσα δεν είχα βρει κανένα προϊόν που να εξειδικεύεται σε σημείο που να βλέπεις αποτελέσματα…

Με έναυσμα την περσινή αναζήτηση της Βιβής “ανακάλυψα” 2 προϊόντα που πραγματικά κάνουν δουλειά. 2 προϊόντα που με ενθουσίασαν. Η δε πρώτη ανακάλυψη με έκανε να αναπηδήσω από χαρά!

Η πρώτη μου ανακάλυψη αφορά στην κρέμα σύσφιξης και σμίλευσης μπράτσων… Arm Shaping της Beatific. Αδυνατίζει το εσωτερικό μέρος του μπράτσου που παρουσιάζει σημάδια χαλάρωσης και έλλειψης ελαστικότητας από απότομο χάσιμο βάρους ή λόγω της φυσικής διαδικασίας γήρανσης. Με την πρώτη κιόλας τοποθέτηση η επιδερμίδα δείχνει πιο νεανική και τονωμένη, αρχίζει να σφίγγει και να μορφοποιείται αποκτώντας λεία υφή. Μακροπρόθεσμα η επιδερμίδα γίνεται πιο πυκνή, σφιχτή και εύπλαστη εξαιτίας του συμπλέγματος AdvancedSculpt που χρησιμοποιεί η Beatific. Το περίγραμμα των μπράτσων σταδιακά αδυνατίζει, σμιλεύεται και ανακτά την νεανική του μορφή. Η συσσώρευση λιπαρών μαζών αποτρέπεται.

Βλέποντας ότι η κρέμα για τα χέρια με βοήθησε δοκίμασα και το  Beatific BUTTOCK UPLIFT για την ανόρθωση γλουτών.

beatific_Buttockuplifttube

Η επιδερμίδα φαίνεται πιο λεία, ελαστική και τονωμένη. Η σύσφιξη και σμίλευση των γλουτών έχει ξεκινήσει να υλοποιείται χάρη στο σύμπλεγμα Voluplus.  Οι γλουτοί εν καιρώ φαίνονται πιο γεμάτοι, ορατά ανορθωμένοι και σφιχτοί. Το δέρμα αποκτά ελαστικότητα και οποιαδήποτε ατέλεια εξαφανίζεται.

Αυτό το καλοκαίρι αισιοδοξώ γιατί τόσο οι νέες μου ανακαλύψεις της Beatific, όσο και η νέα τάση στη μόδα που θέλει τις γυναίκες κανονικές χωρίς υπερβολές προμηνύουν ότι φέτος θα είναι το καλοκαίρι μου.

Και για να μην ψάχνετε τα προϊόντα διατίθενται στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία (στο flagship store Beatific  στο Υγεία & στην δερματολογική κλινική Do Care στο Μητέρα ) και online  www.beatific.gr

Αμαλία Κυπαρίσση
Αμαλία Κυπαρίσση
Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES