Η εμπνευσμένη ομιλία του ΝτεΝίρο σε τελετή αποφοίτησης!

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Αυτή η είδηση είναι διαφορετική… και επειδή είμαστε σε περίοδο εξετάσεων καλό είναι να ακούνε τα παιδιά και αυτές τις απόψεις. Μερικές φορές αισθάνομαι ότι εναποθέτουμε παραπάνω βάρη στους ώμους των παιδιών από αυτά που μπορούν να αντέξουν.. Και καλό θα ήταν να τα προετοιμάζουμε για αυτό που έρχεται.

Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε και ο  Ρόμπερτ ντε Νίρο ο οποίος μιλώντας στους απόφοιτους του τμήματος Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, μιλώντας στην τελετή αποφοίτησης που έγινε στο θέατρο Madison Square Garden τους μίλησε για το μέλλον τους:   «Τα καταφέρατε και… τη γ@μήσ@τε!», είπε στους απόφοιτους ο διάσημος ηθοποιός, αναλύοντας με το δικό του τρόπο τι τους περιμένει!!!!!

Κυνηγήστε το πεπρωμένο σας….

[lyte id=”SneAAkC064Q” /]

Αμαλία Κυπαρίσση

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Mητέρα 2 παιδιών, της Παυλίνας και του Αχιλλέα, θέλω να “αιχμαλωτίσω” με λέξεις και εικόνες τις στιγμές που περνάνε γρήγορα… Ταξιδιάρα, gourmet, λάτρης του καλού κρασιού, yogini, βιβλιοφάγος. Αγαπώ το θέατρο, το σινεμά, την ιστορία, τις ιστορίες και τις περιπλανήσεις. Μικρές ή μεγάλες ανακαλύψεις μου φτιάχνουν την ημέρα. Για μένα η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στις μικρές απολαύσεις, στις συγκινήσεις, στις στιγμές, στις μεγάλες χαρές αλλά και στις βαθιές απογοητεύσεις…