Η ακράτεια δεν είναι ταμπού!

Mama's Top

4moms team , 26-05-2015

 

Η ακράτεια ούρων είναι ένα θέμα που αντιμετωπίζεται ως ταμπού απο τις περισσότερες γυναίκες. Κι όμως δε θα χαρακτηριστείς “ηλικιωμένη”αν έχεις ακράτεια!

Πρίν απο λίγες μέρες μια φίλη μου εκμυστηρεύτηκε ότι αντιμετωπίζει θέμα ακράτειας και μου εξιστόρησε όλη της την εμπειρία. Το αίσθημα ντοπής που αισθάνεται λόγω του συμπώματος της ακράτειας μετατρέπει πολύ γρήγορα μια ευχάριστη δραστηριότητα της σε μια κατάσταση αμηχανίας. Επιθυμεί να αντιμετωπίσει το “πρόβλημα” χωρίς
να υποβαθμίσει την ποιότητα της ζωής της. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκε την σελίδα tenasynseola.gr όπου διάβασε πολλές πληροφορίες για την ακράτεια και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν την υγεία και την ευεξία.

Επίσης πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι μελέτες που έχουν αποδείξει ότι το 70% των γυναικών που έχουν ακράτεια από προσπάθεια, όταν ακολουθούν το πρόγραμμα εκγύμανσης Core Wellness παρουσιάζουν βελτίωση.

Για όσες επιθυμούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες ή να παραλάβουν δείγματα των προϊόντων για την ακράτεια μπορούν να καλέσουν την γραμμή επικοινωνίας της ΤΕΝΑ στον αριθμό 800 800 3000 χωρίς χρέωση. Επίσης συνιστάται  να γνωστοποιηθεί στο γιατρό σας το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Γιατί για όλα υπάρχει απάντηση και λύση.

Χωρίς Ταμπού και προκαταλήψεις!

Για την φίλη μου, όλα ξεκίνησαν μετά την εγκυμοσύνη!

Προσωπικά νόμιζα πως η ακράτεια αφορά γυναίκες άνω των 65 ετών και όμως είχα λάθος εικόνα καθώς στο μεγαλύτερο ποσοστό συμβαίνει απο 40-60 ετών.

Μια γυναίκα λοιπόν που έχει τα συμπτώματα,θα πρέπει να απευθυνθεί στον γυναικολόγο της ή ακόμα και σε ουρολόγο και αφού γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και ελεγχθεί πλήρως η σοβαρότητα του προβλήματος καθορίζεται και ο τρόπος θεραπείας.

«Καλά που υπάρχει και το tenasynseola.gr μου είπε η φίλη μου γιατί εγώ απο τη ντροπή μου ούτε στον γυναικολόγο μου δε θα το έλεγα”.Ευτυχώς ενημερώθηκα και για μια σειρά ασκήσεων πυέλου,που κάνω καθημερινά και με έχουν βοηθήσει πολύ…”Το πρόγραμμα εκγύμνασης Core Wellness.

Έτσι κάπως τελείωσε μια γυναικεία κουβέντα ,για ένα θέμα που πρέπει να σταματήσει να είναι ταμπού,να μη ντρεπόμαστε να μιλήσουμε γι΄αυτό γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Επισκεφτείτε το tenasynseola.gr και είμαι σίγουρη ότι θα σας λύσει πολλές απορίες και θα γίνει η καθημερινή σας συνήθεια καθώς έχει πάρα πολλά

και ποικίλα θέματα που αφορούν όλες μας!

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES