Αναζητείται ο μικρός πρωταγωνιστής για το Μιούζικαλ “Μπίλυ Έλιοτ”

Παιδιά

Το αγαπημένο μου musical ετοιμάζεται να “ανέβει” στην Αθήνα!

Αν το αγόρι σας είναι απο 10 έως 14 ετών, χορεύει και τραγουδά και θα το ενδιέφερε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του πάνω στο σανίδι, ανακοινώθηκε η ανοιχτή πρόσκληση για την ανεύρεση του Έλληνα Billy Elliot.

Το Σάββατο 6/6, την Κυριακή 7/6Σάββατο 13/6 και την Κυριακή 14/6 από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, ο Δημήτρης Λιγνάδης με τους συνεργάτες του θα βρίσκονται στο Παλλάς για να επιλέξουν τον καλύτερο από τους καλύτερους από όλη την Ελλάδα.

Τα “Αθηναϊκά Θέατρα” θα παρουσιάσουν την υπερπαραγωγή «Billy Elliot The Musical» του Lee Hall σε μουσική Elton John και σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη, από τον Οκτώβριο στο Παλλάς και αναζητούν τον μικρό πρωταγωνιστή!

Ο “Μπίλυ Έλιοτ” είναι η ιστορία ενός 11χρονου αγοριού που ζητά να κάνει τo όνειρό του πραγματικότητα, τη στιγμή που ο κόσμος γύρω του καταρρέει. Το 1984 η Μάργκαρετ Θάτσερ κλείνει τα ορυχεία και οι ανθρακωρύχοι ξεκινούν απεργία διαρκείας. Ο μικρός Μπίλι το σκάει από το μάθημα του μποξ για να ανακαλύψει τυχαία σε μια αίθουσα μπαλέτου το πάθος του για χορό, ένα πάθος που θα ηλεκτρίσει την οικογένεια του, την κοινότητα ολόκληρη και θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα.

Απαραίτητο να προσέλθουν με τους γονείς τους φέρνοντας μαζί τους ένα σύντομο βιογραφικό και μια φωτογραφία.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στην οντισιόν του «Billy Elliot The Musical», μπορείτε να απευθύνεστε στην κυρία Φανή Μπαλανίκα στο τηλ. 211 102 62 68 και στο [email protected], Δευτέρα έως Παρασκευή, 11:00-19:00.

Βιβή Μπασινά
Βιβή Μπασινά
Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε;
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES